DİŞli rakip

İrlandalı turist, Aksaray esnafını tek başına dövdü! Yediği yumrukla 9 dişi birden kırılan işportacı isyan etti. Turist ise "Sadece yanlış adama bulaştılar" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2015 Güncelleme 28 Ağustos 2015, 00:00
DİŞli rakip

İÇİNDEKİLER

İstanbul Aksaray'da su almak için girdiği markette esnafın saldırısına uğrayan İrlandalı turistin attığı yumruklar sosyal medyayı salladı. 15 kişilik grubun taş, sopa ve sandalyeli saldırısına karşı ayakta kalmayı başaran Mohammed Fadel Dobbous fenomen haline geldi. Amatör boksör Dobbous için şiirler, şarkılar bile yazıldı. Günlerdir Türkiye ve dünyanın gündeminin odağında yer alan 'İrlandalı Turist' konuştu.

'BİRAZ ERKEK OLSALARDI'
Fadel
, "Sadece yanlış adama rastladılar. Su almak istedim. Kapıyı açtım her şey üzerime döküldü. Özür dilemeye çalıştım. Sarhoş değildim. Kafam yerindeydi. O anda şoka girdim. Üzerime sopalarla saldırdılar. Nedir yani bu. Sandalye sopalarla ellerine ne geçtiyse onla saldırdılar. Biraz erkek olsalar keşke. Ellerini kullansalar daha adaletli olurdu" dedi. Turistten yediği yumrukla dişleri dökülen işportacı ise 9 dişinin kırıldığını ve röportaj vermek için dişlerinin yaptırılmasını istedi.

'İNSAN GİBİ VURMUYORDU'
Kavganın yaşandığı şarküteri sahibi Şenol Palan, Fas asıllı İrlandalı turist Mohammed Fadel Dobbous'u şöyle tanımladı: "Adam çok güçlüydü. Vurduğunu deviriyordu. Sonra çevredeki esnaf yardıma koştu. Beton gibi adamdı. İnsan gibi vurmuyordu. Biraz dinlenip sonra yine kavga etmeye başlıyordu. Bir türlü yıkılmadı. Görüntüler aslında biraz daha uzun. Polis hepsini aldı."

İŞPORTACI ŞERAFETTİN
İrlandalı turiste saldıranlar arasında 'Şerafettin' isimli esnafta vardı. Kavgada en zararlı o çıktı. Turisten, yediği sağ kroşeyle yere yığıldı. Uzun süre kendine gelemedi! 9 dişini olay yerinde bıraktı. Konuşmak için ise dişlerinin yaptırılmasını istedi.

SOSYAL MEDYA SALLANDI
Dinlene dinlene dövmek diye bir tabir vardı İrlandalı turist uygulamalı olarak göstermiş resmen.
Belki şurada sorunu konuşarak çözmeyi akıl edemeyen birileri vardır. Şuraya da bir İrlandalı çizelim.
İrlandalı Turiste girişip, sağ aparkatı yiyip, köşeme Çekilen ve 2 Dişi olmayan vatandaş gibi uyandım :))) #Günaydın
İrlandalı abimiz istese su dolabını komple bu ibişlerin kafalarına da geçirebilirdi ama sonuçta Avrupa görmüş medeni insan.
O sokağa İrlandılı abinin ismi verilmeli.
'İrlandalı turist' diye bir roman mı yazsak, ne yapsak ?