O İrlandalı turist konuştu

İstanbul Aksaray'da su almak için girdiği markette esnafın saldırısına uğrayan ve sonra tüm esnafı döven turist konuştu. Sanıldığı gibi boksör olmadığını belirten Mohammed Fadel Dobbous 'Yanlış adama bulaştılar' dedi.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 27 Ağustos 2015, 10:05
O İrlandalı turist konuştu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Aksaray'da bir markette dolabı açan İrlandalı turist, tüm suları yere dökünce esnafla kavga etmişti. Dolabı hızlı açtığı için suları yere döken İrlandalı turiste, market sahibi sopayla vurunca kavgaya tüm esnaf karışmış, ancak boksör olan İrlandalı turistin herkesi dövdüğü görülmüştü.

"YANLIŞ ADAMA BULAŞTILAR"
Olay sonrası Show Haber'e konuşan turist Mohammed Fadel Dobbous, şunları söyledi:
"Sadece yanlış adama bulaştılar, anlıyor musun? Bunun boksör olmakla bir ilgisi yok sadece antreman. Sarhoş değildim, kafam yerindeydi, özür dilemeye çalıştım. Sopalarla üstüme saldırdılar. Nedir yani bu siz dükkan sahibi misiniz kasap mı? Onlardan korkmadım.



"BİRAZ ERKEK OLSALARDI"
Ellerine ne geçtiyse saldırdılar. Biraz erkek olsalar keşke.. ellerini kullansalar daha adaletli olurdu. Boksör değilim sadece antrenman yapıyorum. Gerekmedikçe boks maçı yapmıyorum"

BÜFE SAHİBİ: 1 KİŞİYİ YERE DÜŞÜRDÜ DİYE DÖVDÜ MÜ OLUYOR
Sosyal medyada hızla yayılan kavganın ardından konuşan büfe sahibi Şenol Palan,"Olayda 1 kişiye yumruk atıp yere düşürdü diye esnafı dövdü olabilir mi? Büfeye ilk gelen kişi alkollüydü. Yumruk çenesine gelmiş, o yumruk kimi gelse öyle olur. Vallahi bilmiyorum ama sanırım adam boksör" demişti.