Dargın ayrılmayalım

TAKVİM, Yeni Türkiye'ye kumpas kuran yerliyabancı tüm ittifakların maskesini düşürdü. Planların bozulmasından, İsrail'in İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Ohad Kaynar rahatsız oldu. Macaristan'a atanan diplomat veda mektubunda "İstanbul harikaydı ama Takvim'i hiç özlemeyeceğim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2015 Güncelleme 01 Ağustos 2015, 01:35
Dargın ayrılmayalım

İÇİNDEKİLER

Yeni Türkiye tam gaz ilerlemeye devam ederken üst akıl bu durumdan rahatsız oldu. Yerli-yabancı işbirlikçilerin kurduğu kumpası ise TAKVİM tek tek deşifre etti. Kirli ittifak, maskesini düşüren TAKVİM'e tepki koyarak işbirliklerini itiraf ederken, İsrail'in İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Ohad Kaynar'ın TAKVİM acısının nereden geldiği anlaşılamadı. Kaynar, yeni görev yeri Macaristan'a giderken internette bir veda mesajı yayınladı. Boğaz'ı, vapurları, çarşıları, Cihangir'i, Asmalımescit'i, rakıyı, köprüleri çok özleyeceğini anlatan İsrailli diplomat Takvim'i hiç özlemeyeceğini de veda notuna ekledi. Hakkında hiç haber yapmadığımız Ohad Avidyon Kaynar'ın platonik bir aşığın kendi kendine gelin güvey olup sitem mektubu yazması gibi veryansın etmesine bir anlam veremedik. Kaynar'a biz de mesaj göndermek istedik:

ADRES VER, ABONE YAPALIM
Yeni görevinde başarılar dileriz. Bize neden küstünüz anlamadık ama İstanbul'a yine gelin. Sizi ağırlayalım. Belli ki sıkı bir TAKVİM okurusunuz. Yeni adresinizi verirseniz, her gün evinize bir tane göndeririz.