Son model kavga

PKK'nın inlerine bombalar yağarken, iki ünlü isim de birbirini bombaladı! Tuğçe Kazaz'a HDP lideri Demirtaş'ı 'Cici çocuk' ilan eden Doğan medyasını eleştirdiği için tepki yağdı. Tuba Ünsal'ın 'Üzülüyorum bataklıkta' eleştirisi ise eski mankeni çıldırttı: Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2015 Güncelleme 31 Temmuz 2015, 02:27
Son model kavga

İÇİNDEKİLER

Eski manken Tuğçe Kazaz, Fethullah Gülen liderliğindeki Paralel Yapı'nın yasa dışı olarak dinlediği isimler arasındaydı. Devletin en kritik kurumlarına kadar sızan örgüte savaş açan hükümete olan desteğini her fırsatta açıkladı. Siyasi gündeme hızla giren Kazaz, son günlerde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları da gündemine aldı. Sosyal medya hesabından HDP lideri Selahattin Demirtaş'ı "Cici çocuk" ilan eden Aydın Doğan medyasını eleştirerek, "Entelektüel olmaya çalışan Ahmet Hakan'ın Cüneyt Özdemir'i de yanına alarak, sınırda Selahattin Demirtaş'a saz çaldırmasını bekliyoruz" yorumunu yaptı. Sırf HDP'yi eleştirip, AK Parti'yi desteklediği için eleştirilen Kazaz'a bir eleştiri de Tuba Ünsal'dan geldi.

'PARTİ KIZI' DEDİ
Ünsal, her açıklaması eleştirilen Kazaz'ı dert etti! Twitter'dan, "Tuğçe Kazaz'a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali" dedi. Tuba Ünsal'ın kendisi hakkında yazdıklarına çok sinirlenen Tuğçe Kazaz'dan cevap ise gecikmedi. Eski manken, Ünsal'a CNN TÜRK'teki programında teröristlere sahip çıkan eşi Mirgün Cabas'ı da hedef alarak karşılık verdi: "Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül."