Kraliçe'nin gösterdiği/Gizlenen Selahattin Demirtaş

İngiltere, Demirtaş'ı 'Türk bayrağı' ile 'cici çocuk' gibi göstermeye başladı. Gerçek Demirtaş ise, Türk bayrağı ve Atatürk düşmanı olan, terörist kıyafet giyen biri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2015 Güncelleme 31 Temmuz 2015, 01:57
Kraliçe’nin gösterdiği/Gizlenen Selahattin Demirtaş

İÇİNDEKİLER

KRALİÇE II. Elizabeth'in emri ile 7 Haziran öncesi gibi HDP'li Selahattin Demirtaş'ı parlatma işi, İngiliz medyasında tekrar başladı. Önce BBC'nin Türk görünümlü muhabiri Selin Giritli, Selahattin Demirtaş'la bir röportaj gerçekleştirdi. Nişantaşı, Etiler, bebek gibi semtlere 'cici çocuk' olarak gösterilen Demirtaş, farklı açılarda poz verdi.
Ancak arkasına Türk bayrağı konuldu.

ATATÜRK'E HAKARET
Şehit kanından mutluluk duyan Demirtaş'ı parlatmak için bu yönteme başvuran BBC, "Bak cici çocuğun Türk bayrağıyla sorunu yok" algısı yaratmaya kalktı.

BBC ile sahibi aynı olan Reuters de dün üzerine düşeni yaptı. Demirtaş'la çok özel bir röportaj gerçekleştirdi. Türk bayrağı, farklı bir bölüme taşındı ve Demirtaş'ın arkasında olarak fotoğraflandı. İngiliz'in göstermek istediği Demirtaş, böyleydi. Aslında olan neydi peki? İşte terörist kıyafeti şelşepik giyen Demirtaş'ın ağzından kendisi:

Biz bu meydana Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini. Birçok meydana bu heykel dikilecek.
PKK değil, Türk Devleti silah bırakacak.
İstaklal Marşı ırkçı bir dayatmadır.
Evet abim Kandil'de... Orada insanlık onurunu koruyor.
Kimse kusura bakmasın. Taksim bizim için tek özel yer. Bizim kabemiz Taksim'dir.
Bize bölücü diyorsunuz, Atatürk de bölücüydü.Bunu sürekli olarak görmezden geliyorsunuz.