Veda sırası

'Balyoz' sanığı Emekli Tuğamiral Cem Aziz Çakmak, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda paşa katılırken, gözyaşlarına boğulan Çakmak'ın yakınları ayakta durmakta zorlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2015 Güncelleme 05 Temmuz 2015, 00:00
Veda sırası

İÇİNDEKİLER

Kanser nedeniyle hayatanı kaybeden 'Balyoz' sanığı Tuğamiral Cem Aziz Çakmak, son yolculuğuna uğurlandı. Çakmak için dün Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, birçok komutan katıldı. Çakmak'ın annesi ise cenaze töreninde fenalık geçirirken birçok yakının da ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

BEŞİKTAŞ BAYRAĞI!!
Cem Aziz Çakmak'ın tabutunun üzerine ise Beşiktaş bayrağı koyuldu. 'Kutup yıldızı' lakabıyla Cem Aziz Çakmak'a hitap edeceklerini belirten Teğmen Mehmet Ali Çelebi, " Komutanımız aramızdan ayrıldı. Ama Türk milletinin yüreğinden, gönlünden asla demir almayacaktır. Türk milleti, deniz kuvvetlerinin ona söylediği gibi, kutup yıldızı lakabıyla ona hitap etmeye devam edecektir" diye konuştu. Cem Aziz Çakmak'ın tabutu, top arabasına taşındı. Cem Aziz Çakmak'ın cenazesi daha öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet mezarlığına defnedildi.