Cemaat ayaklandı

Kıbrıs'ta kumar oynayıp yüklü miktarda para kaybeden Samanyolu Holding A.Ş. Mali İşler Koordinatörü Ekrem Yalvak görevinden istifa etti. Paralel Yapı'nın kurmayları kumarbaz 'abi'yi savunurken cemaat tabanı isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2015 Güncelleme 05 Temmuz 2015, 00:47
Cemaat ayaklandı

İÇİNDEKİLER

Fethullah Gülen yıllar önce kurup bugün Pensilvanya'dan yönettiği örgütünü din kisvesi altında kandırdı. Yıllar boyunca yapılan yardımlara, hayırlara kanan müritler bir türlü kendi cemaatlerinde hata olduğunu kabul etmek istemedi. Peygamber efendimize hakaret eden karikatürlere sahip çıkan cemaatlerine ses çıkarmayan müritler sonunda isyan bayrağını çekti. Samanyolu Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü görevinde bulunan Paralel Yapı'nın önemli 'abil'lerinden olan Ekrem Yalvak'ın Kıbrıs'ta kumar oyanyıp yüklü miktarlarda para kaybettiğinin ortaya çıkması üzerine Gülenciler'de büyük deprem yaşandı. Paralel Yapı'nın öğrenci bursu, fakirlere yardım, kurban parası, fitre ve zekat adı altında topladığı himmet paralarının kontrolünden sorumlu isim olan Yalvak, 2009'dan beri düzenli olarak kumar oynamaya giderken akıllara "Himmet paraları kumara mı gitti" soruları geldi.

Kumarbaz imam Hidayet Karacanın sır küpü çıktıKumarbaz imam Hidayet Karacanın sır küpü çıktı

KUMARBAZ 'ABİ' İSTENMİYOR
Yalvak "Kendi paramla nereye seyahat yaptığım ve nerede konakladığım kimseyi ilgilendirmez. Mensubu olduğum aşiretin ağası olarak cebimdeki parayla seyahat etmeye, istediğim otellerde kalmaya imkânlarım yeterlidir" dedi. Paralel medya bu habere ses çıkaramazken sosyal medyadaki yorumlar üzerine bazı Paraleller, kumarbaz 'abi'yi savunarak "Velev ki adam kumar oynamış, bundan sana ne, bana ne, başkasına ne!" yorumlarını yaptı. Ancak cemaat tabanı ise ilk kez bulundukları camiayı bu olay üzerine sorguladı. Müritler "Biz hep iyi niyetle hareket ettik. Dini hassasiyetlere önem verdik. Sigara içen gençleri yurtlara bile almadık. Bir kumarbazın nasıl bu kadar yükseldiğini açıklamak zorundasınız" yorumlarını yaptı.

Sosyal medya kumarbaz imamı konuşuyor!Sosyal medya kumarbaz imamı konuşuyor!