Hırsızlardan Çin işkencesi

Cennet Karabörk hırsızların işkencesine maruz kaldı. 120 bin TL çalan hırsızlar, genç kızın topuğuna ve aşık kemiğine yorgan iğnesi batırıp feçi şekilde darp etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2015 Güncelleme 04 Temmuz 2015, 00:38
Hırsızlardan Çin işkencesi

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş'ta bağ evine giren kar maskeli hırsızlar, evin kızına işkence yapıp, topuklarına yorgan iğnesi batırarak evdeki altınların yerini söyletti. Yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyasıyla kaçan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Elmalı Mahallesi'nde oturan Nurullah Karabörk'ün bağ evine giren kar maskeli hırsızlar, evde tek başına olan evin kızı Cennet'le karşılaştı. Hırsızlar, kızın yüzüne biber gazı sıktı. Bağırmaması için ağzını bantladı. Direnmesi üzerine yüzünü yumrukladı. Burnu kırılan kız acılar içinde kıvranırken el ve ayaklarını bağladı. Gözü dönmüş hırsızlar, yanlarında getirdikleri iki yorgan iğnesini kızın topuklarına batırdı. Altın ve paraların yerini söylemesi için işkence yaptı.

İŞKENCE YAPIP, SÖYLETTİLER
Acıya daha fazla dayanamayan genç kız, evdeki altınların yerini söyleyince, hırsızlar yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyasını alarak kaçtı. Misafirlikten eve dönen Nuray Karabörk, kızını baygın halde görünce şok geçirdi. Hastaneye kaldırılan Cennet Karabörk tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak, aldığı darbeler ve geçirdiği ağır şok nedeniyle hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi. Bir de aile üzerinde "Bu köyü terk edeceksiniz" şeklinde tehdit mektupları aldı. Baba Nurullah Karabörk "Kızım depresyona girdi. Hafıza kaybı yaşıyor. Bu olayı kim ya da kimler yaptıysa bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Ayaklarının üstünde güçlükle durabiliyor. Kızıma işkence yaparak evdeki altınların yerini söyletmişler. Askerde olan nişanlı oğlumun düğün hazırlığı için almıştık altınları" dedi.

Sırrıberk ARSLAN