Meslek aşkı

Avukat Mustafa K. Sümer, aşık olduğu Rus meslektaşı ile tartıştı. Silahına sarılıp kurşun yağdırdı. Göğsünden 4 kurşunla ağır yaralanan genç kadın tedaviye alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2015 Güncelleme 01 Temmuz 2015, 00:00
Meslek aşkı

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan avukat Mustafa Kemal Sümer (34), platonik aşık olduğu, evli ve 2 çocuk annesi Rus meslektaşı Ludmilla Akkaya'yı tabanca ile vurdu. Diyarbakırlı Barosu'na kayıtlı avukat Mustafa Kemal Sümer iddiaya göre aynı sitede komşusu olan evli ve 2 çocuk annesi, avukat Ludmilla Akkaya'ya (34) platonik aşık oldu. Genç kadın, avukat Sümer'e karşılık vermedi. Ancak Sümer, eşi Rusya'da çalışan Ludmilla'nın peşini bırakmadı. Kadının taşındığı evin yanındaki daireyi satın aldı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ
2 ve 15 yaşında iki kızı olan Ludmilla Akkaya'nın Türk eşi L. A. olay gecesi Rusya'dan antalya'ya döndü. Kıskançlık krizine giren avukat Sümer, merdivenlerde karşılaştığı meslektaşını dövmeye başladı. Merdivenlerden yuvarlanan talihsiz kadın çığlık atarak yardım istedi. Bu sırada kadının eşi L.A. ve 15 yaşındaki kızı A.A. yardıma koştu. Sümer, belinden çıkardığı tabanca ile yerde kanlar içinde yatan kadının boynuna ve göğsüne ateş etti. Yardımına koşan kızı ve eşini de hedef aldı. Ancak mermi şans eseri baba-kıza isabet etmedi. Hayati tehlikesi bulunan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı.

SUÇ ALETİ İLE YAKALANDI
Site sakinleri, avukat Sümer'in, Rus meslektaşına platonik aşık olduğunu öne sürdü. Sümer'in bir hafta önce de site girişinde silahı ile kadını korkutmak için ateş ettiğini, şikayet üzerine gözaltına alınan avukatın daha sonra serbest kaldığını söylediler. Avukat Sümer, akşam saatlerinde yakalanarak Antalya'ya getirildi.

Erdoğan ÖZTÜRK