“Bin dolara ruhunu satan ‘paralel’ yazarlar!”

New York Tımes gazetesinin Türkiye’de seçim öncesi kaos olduğuna dair haberlerinin ve Doğan Medyası’nın provokatif manşetlerinin tartışıldığı Yüzde Yüz Siyaset’te Hatemi, hedefin ne olduğunu açıkladı.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 26 Mayıs 2015, 01:53
“Bin dolara ruhunu satan ‘paralel’ yazarlar!”

İÇİNDEKİLER

A Haber'de Sevilay Yükselir moderatörlüğgünde yayınlanan 'Yüzde Yüz Siyaset' programına bu hafta Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Avukat Kezban Hatemi, Denge Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Yıldız ve Sanatçı Niran Ünsal katıldı. New York Tımes gazetesinin Türkiye'de seçim öncesi kaos olduğuna dair haberlerinin VE Doğan Medyası'nın provokatif manşetlerinin tartışıldığı programda Hatemi, hedefin ne olduğunu açıkladı.

"Kaos varmış gibi gösteren haindir"
Allah'a şükür fiziksel olarak da kara bulut yok üstümüzde, manen de madden de yok. Allah kara bulut niyetinde olanların üzerine yollasın, beddua revaçta ya. Referansını Daily Zaman'dan alıyor haber. Tam Paralel örgütün yandaş yaklaşımı. Türkiye'yi kaos ortamı olarak tasvir ediyor ve bunu seçilmiş cumhurbaşkanına bağlıyor. Türkiye'nin kritik seçim evresine girdiğini söylüyor. Neden kritik olsun? Başka demokratik bir yol var mı? Başkanlık sistemini eleştiriyor. Başkanlık sisteminde yaşayan bir gazete eleştiriyor. Çok dehşetengiz. Ciddi anlamda dış mihrakların devrede olduğunu gösteriyor. Binlerce ajan kaynıyor Türkiye'de. Bu ülkeyi bir kaos ülkesi olarak göstermek isteyen bu ülkeye en büyük ihaneti yapar.


"Onlar yazar değil, ajan"
Bu ülkede ruhunu bin dolara satan profesör ve yazarlar ve bürokratlar var. Paralel yapı da bin dolara satın aldığı New York Times'ın zavallı yazarları bunlar. Ben yazar bile demiyorum, ajan bunlar. Bu ülke üzerinde aklı sıra o küçücük beyinleriyle birtakım manipülasyonlar yapmaya çalışıyorlar. Avuçlarını yalayacaklar. Bu kadar basit.