Erdoğan'dan Aydın Doğan'a cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 'Tapu Devir' töreninde konuştu.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 19:05
Erdoğan’dan Aydın Doğan’a cevap

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmadan satırbaşları;

Bir an önce kalan kısımlarda tamamlanmak suretiyle Sultanbeyli ideal bir ilçe olsun

İnşallah bundan sonra Sultanbeyuli için yeni bir dönem başlıyor

Biz sadece ve sadece rabbimizn karşısında ve rukuda eğiliriz. Başka eğilmek yok,

Sultanbeyli'ye bir şükran borcum var. Sultanbeyli yüzde 70 gibi rekor bir oyna beni 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde destekledi.
Yeni anayasa ve Başkanlık sistemi kim ne derse desin ülkemiz için kaçınılmaz bir hale geldi.

7 Haziran çok önemli bir seçim olacak. Görüyorsunuz bir çok ittifak kuruldu.Geçmişlerini ve ilkelerini bırakıp eski Türkiye hareketinin etrafında toplandılar.

Başörtüsü yasağından dolayı kızlarım yurtdışında okumak zorunda kaldılar. O ülkelerin devlet başkanları bana sizin ülkeniz Müslüman değil miydi diyor.

Terör örgütünün arkasında olduğu parti benim Kürt kardeşlerimi istismar ediyor. Taksim bizim Kabemizdir diyor. Bizim tek Kabemiz var o da Mekke'de. Biz başka Kabe tanımıyoruz. Ben diyorum ki; benim Kürt kardeşlerim kendilerini istismar edenlere dersini vermelidir.
6-7-8 Ekim olaylarında 50 vatandaşımız hayatını kaybetti. İnsanları sokağa çağıran o eş başkandı. Benim Kürt kardeşlerimiz bunları bile bile nasıl bunların yanında olacaklar.

Bunlar merhamet fukarası o zamanda İnönü vardı. Bunların kardeşlik gibi bir derdi yok

AYDIN DOĞAN'A CEVAP
Doğan medyasının patronu dertleniyor 'bize terörist dediler' diye. Ben kimseye terörist demedim. Sen önce sahip olduğun medyanın Bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na yaptığı saygısızlığı ortadan kaldır. Ben alışılmış bir Cumhurbaşkanı olmayacağımı söyledim. Saygısızlık yaptığın zaman cevabını bulunursun. Anladığın dilden konuşmayı biliriz.