Sürpriz ceset

Hafta sonunda gittikleri tatilden dönen aile, evlerinde 19 yaşındaki Ünal Gümüş'ün cesediyle karşılaştı. Aile fertleri büyük şok yaşarken, gencin pencereden eve girdiği ve aşırı doz uyuşturucudan öldüğü iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2015 Güncelleme 05 Mayıs 2015, 00:00
Sürpriz ceset

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde oturan H.G. geçtiğimiz Cuma akşamı ailesi ile birlikte hafta sonu tatili için yakın bir köye gitti. Pazar günü akşam saatlerinde eve dönen aile fertleri, evde hareketsiz yatan biriyle karşılaştı. Odada ağzından köpük gelmiş halde bir genç olduğunu gören aile, büyük bir şok yaşadı. Ne yapacağını şaşıran H.G. hemen polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, gencin öldüğünü belirledi.

BONZAİ İÇMİŞ
Bu esnada eve H.G.'nin oğlu ve arkadaşları da geldi. H.G.'nin oğlu ve arkadaşları, ölen genci tanıdıklarını, 19 yaşındaki Ünal Gümüş olduğunu söylediler. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında cenaze otopsi için Kocaeli Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Polisin yaptığı ön çalışmada ölü bulunan Ünal Gümüş'ün Kartepe ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde yaşadığı ve pazarcılık yaptığı öğrenildi. Evin penceresini zorlayarak içeri girdiği tahmin edilen Ünal Gümüş'ün, evde uyuşturcu hap olan Bonzai içtikten sonra ölmüş olabileceği değerlendiriliyor. Gümüş'ü tanıyan kişiler gencin bir süredir uyuşturucu müptalası olduğunu iddia etti.

Abbas ÇAKAR