Sınırsız aşk

Fevzi Arda, dil eğitimi için Meksika'ya gitti. Dianna Santa ile tanıştı. ikili 20 gün birlikte kaldı. Yıldırım aşkına tutulan çift aynı hızlae vlendi. Fevzi ve Dianna'nın aşkı, Serhat adındaki çocukları ile ikiye katlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2015 Güncelleme 03 Mayıs 2015, 01:49
Sınırsız aşk

İÇİNDEKİLER

Aşk yine sınır tanımadı! İstanbul'da yaşayan garson Fevzi Arda, 2010 yılında İspanyolca öğrenmek için Meksika'ya gitti. 5 ay boyunca dil eğitimi aldı. Ancak, dönmesine 20 gün kala güzeller güzel Dianna Santana ile tanıştı. İkili bir anda büyük bir aşka tutuldu. Ne var ki zaman ve sınırlar onlara engel oluyordu. Ancak aşkın önünde hiçbir şey duramadı. Dianna, 20 gün sonra ülkesi Dominik Cumhuriyeti'ne döndü. Fevzi ise İstanbul'a geldi. Fakat iki aşık internetten görüşmeye devam etti.

FEVZİ: 'ARTIK YETER'
Aradaki 9 bin 403 km'ye rağmen aşkları dolu dizgin sürdü. Tam 45 gün sonra Fevzi "Bu böyle olmaz" dedi. Uçağa atladığı gibi Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Aradan sadece 4 gün geçti. Çılgın sevgililer evlendi. Ertesi günkü uçakla ikisi de İstanbul'a geldi. Fakat, Dianna üniversitede okuduğu için birkaç gün sonra ülkesine dönmek zorunda kaldı. Çift o gün bugündür, binlerce kilometre uzaktan evliliklerini sürdürmeyi başardı. Hatta oğulları Lian Serhat Arda dünyaya geldi. Çiftin aşkı ikiye katlandı. Ailesinin özlemini çeken Fevzi duygularını TAKVİM'e anlattı: "Eşim Dianna'nın eğitimini tamamlamasını bekliyorum. Uzaklıklar aşkımıza engel değil."