Fetullah Gülen yanıldı!

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, "Fetullah Gülen iki kişiyi yanlış okudu, birisi Sayın Erdoğan diğeri de benim" dedi

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 04 Mayıs 2015, 14:29
Fetullah Gülen yanıldı!

İÇİNDEKİLER

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi yorumlayan Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Fetullah Gülen ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

'Fetullah Gülen iki kişiyi yanlış okudu' diyen Gülerce, 'Birisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan diğeri de Hüseyin Gülerce. Benim yanlış okunmam o kadar önemli değil, Sayın Erdoğan'ın yanlış okunmasının onlara getirisi için. Ama beni de yanlış okudular' ifadelerini kullandı.

Usta gazeteci şunları söyledi: 'Biri tweet atıyor, diyor ki, 'Zaten sizi dar dairedeki toplantılara almıyordu. Oradan belliydi sizin dışarıda olduğunuz.' Ben hizmet hareketini anlatılan şekliyle, en baştaki ifadeyle mana boyutlu demokrasi için, insanların gönlünü fethetme adına, en önemli fethin gönüllerin fethi olduğu lafıyla, Sayın Gülen'in mana boyutlu demokrasiyle bayraklaştırarak, herkesin konumuna saygı, diyalog, hoşgörü, sevgi... Bu ilkeler çerçevesinde gerçekten gönülden destekledim. Ama bundan bir pişmanlık duymuyorum. Bunlar hizmet hareketinin yüzde 5'iymiş. Ben eğer bir kahramanlık yapmışsam, bu yüzde 5'te kahramanlık yaptım.'