Kanlı itiraf

Metin Avcı, eşini 'pembe odada' bıçaklayarak öldürdü. Katil koca, eşinin yaptığı itiraf üzerine cinayeti işlediğini iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2015 Güncelleme 25 Nisan 2015, 01:39
Kanlı itiraf

İÇİNDEKİLER

Pembe oda cinayetinde 'itiraf' iddiası! Metin Avcı, 16 Eylül 2010 tarihinde Şanlıurfa'da eşine tecavüz ettiği iddiasıyla amcasının oğlu Engin Avcı'yı öldürdü. 15 yıl hapis cezasına mahkum oldu. Geçen 19 Mart'ta ise Sivas E Tipi Cezaevi'ne kalan Metin Avcı, kendisini ziyarete gelen eşi Leyla Avcı'yı, 'pembe odada' boğazını keserek öldürdü. Daha sonra da intihara kalkıştı. Avcı, eşini daha önce öldürdüğü amcasının oğlunun tecavüzüne uğradığı için katlettiğini dile getirdi.

KENDİ RIZAMLA!
Olayla ilgili olarak soruşturmayı tamamlayan savcı, sanık Metin Avcı hakkında 'eşini kasten öldürme' suçundan iddianame hazırlandı. Metin Avcı'nın eş görüşmesi sırasında sohbet ederken Leyla Avcı'nın kendisine anlatması gereken şeyler olduğunu, vicdan azabı çektiğini, kendisiyle evlenmeden önce dayısının oğlunu sevdiğini, kendisi askerdeyken, tecavüz eden Engin Avcı ile aslında rızası ile birlikte olduğunu, olayın tecavüz olmadığını söylediği öğrenildi. Sanık Metin Avcı, bu sözleri duyunca sinirlenerek kendinden geçtiğini ve kapşonlu pijamasının ipini çıkararak onu boğmaya çalıştığını, başaramayınca meyve bıçağını eşinin boynuna iki kez sapladığını ifade etti.