İlk Kabe maketini paralel örgüt yapmış!

Üsküdar Belediyesi’nin kutlu doğum haftası ve bir ilçe müftülüğünün pasta yarışması ile dalga geçen Paralel suç örgütünün ilk Kabe maketini ve ilk Kuran yazılı pastayı yaptığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 21 Nisan 2015, 12:33
İlk Kabe maketini paralel örgüt yapmış!

İÇİNDEKİLER

Üsküdar Belediyesi'nin kutlu doğum haftası ve bir ilçe müftülüğünün pasta yarışması ile dalga geçen Paralel suç örgütünün ilk Kabe maketini ve ilk Kuran yazılı pastayı yaptığı ve bunu da kendi medyasında gururla yayınladığı ortaya çıktı. Kendi yaptığı rezillikleri unutarak başka etkinliklerle dalga geçen Paralel Suç Örgütü medyası pişkinlikte sınır tanımıyor!

Üsküdar Belediyesi'nin, Hz. Muhammed'in yaşadığı dönemi anlatmak amacıyla, içerisinde Kabe, Hira Dağı, Hira Mağarası, Sevr Mağarası, Muallak Taşı, fil heykeli ve zemzem kuyusunu anlatan maketlerin yer aldığı bir "Asr-ı Saadet Köyü" projesi, Gülen medyası tarafından AK Parti iktidarına yönelik bir karalama kampanyasının malzemesi yapıldı.

Kaynak: sabah.com.tr




Fetullahçıların düzenledikleri "Türkçe Olimpiyatları"nda Kabe maketli gösteri yaptıkları ortaya çıktı.

2 yıl önce 11. Türkçe Olimpiyatları kapsamında İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Naat Gecesi'nde Fetullahçılar Kâbe maketi etrafında temsili olarak çocuklara tavaf yaptırmışlardı.

Yine Almanya'daki olimpiyatlarda da Kabe maketini kullanan Fetullahçıların Üsküdar Belediyesi üzerinden iktidarı sorgulaması, bu terör örgütünün sahtekarlığının en büyük göstergesi oldu.

Kabe maketi yapılır mı elbette tartışılsın ancak bunu din adına her türlü yozlaşmanın mimarı Fetullahçılar yaparsa olmaz.

Bakın Kabe maketini ilk uygulayıp da bugün Üsküdar Belediyesi'ni eleştiren Fetullahçıların yüzü: