Teröristlere ses çıkaramadı!

Bugün DHKP-C örgütüne mensup teröristlerce Çağlayan Adliyesi'ne yapılan saldırıda rehin alınan Savcı Mehmet Kiraz kaldırıldığı hastanede şehit olmasıyla sonuçlanan elim olay için Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Kiraz'ın rehin alınması olayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu terör ve teröristler yerine hükümeti ve Milli İstihbarat Teşkilatını eleştirdi.

Giriş Tarihi 31 Mart 2015, 00:00 Güncelleme 01 Nisan 2015, 01:08
Teröristlere ses çıkaramadı!

İÇİNDEKİLER

"Savcının göz göre göre rehine alınmasını izleyen hükümet ve istihbarata sormak istiyorum; Bayrak, flama, silah, plastik kelepçe gibi eylem araçları ile adliyeye nasıl girildi" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun DHKP-C örgütü ve rehin alan teröristler hakkında bir eleştiri yapmaması dikkat çekti.

Gün içinde uzun süren elektrik kesintisinin olayla bağlantısını sorgulayan Kılıçdaroğlu, Hükümetin elektrik şebekelerine olası terör saldırısı vurgusunu çarpıtarak "Yoksa elektrik bu iş için kasıtlı mı kesilmiştir? Adliye'nin var olan jeneratörü devredeyse, bu malzemelerin içeri sokulmasında kimler yardım etmiştir? Hükümetin kesinti sonrası "Terör saldırısı olabilir" açıklaması, rehin alma olayında parmağı olduğunun göstergesi midir?" dedi.