Ana kucağı

7 aylık hamile Şadiye Tuğba Gaznevi'yi beton mikseri ezdi. Talihsiz kadının ardından karnından alınan bebeği de hayata veda etti. Minik yavru 'annesinin kucağında' aynı mezara defnedildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2015 Güncelleme 28 Mart 2015, 02:03
Ana kucağı

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde beton mikserinin altında can veren anne ve karnından alındıktan sonra ölen 7 aylık bebeği, Türkiye'yi ağlattı. Acı olay, önceki gün yaşandı. Mehmet Görçüm yönetimindeki beton mikseri, aynı yönde seyreden Engin Gaznevi'nin (27) kullandığı motosiklete çarptı.

BEBEĞİNİN TABUTUNU TAŞIDI

Eşinin kullandığı motosikletin arkasında yolculuk eden 7 aylık hamile Şadiye Tuğba Gaznevi (23), beton mikserinin altında kaldı. Ağır yaralanan 2 çocuk annesi hastanede yaşamını yitirirken, karnından alınan 7 aylık kız bebeği de kısa süre sonra can verdi. Otopsi işlemlerinin ardından anne ve 7 aylık bebeği için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı sırasında bebeğin küçük tabutu, annesinin tabutunun üzerine konuldu. Eşini ve bebeğini kaybeden Engin Gaznevi ise ayakta durmakta zorlandı. Acılı baba, bebeğinin tabutunu kucaklayarak, Kargı Mezarlığı'na kadar taşıdı. Anne ve bebeği gözyaşları arasında aynı mezara defnedildi. Öte yandan motosiklete çarpan beton mikseri sürücüsü Mehmet Görçüm ise dün adliyeye sevk edildi. Görçüm savcılıktaki ifadesinin ardından "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan tutuklandı.