Şirin buluşma

Şirin Tufan 10 yıl önce 6 yaşındayken kayboldu. Polis tarafından bulunan minik kız, çocuk esirgeme kurumuna verildi. Şirin, yıllar sonra Müge Anlı sayesinde gerçek ailesine kavuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2015 Güncelleme 05 Mart 2015, 01:05
Şirin buluşma

İÇİNDEKİLER

Yıllar sonra ailesine kavuştu! İstanbul Okmeydanı'nda 6 yaşındaki Şirin Tufan oturdukları gecekondudan bankaya maaş almaya giden anne Havva Kancalı ve baba Ramazan Kancalının arkasından yetişmek için koştu. Küçük kız anne ve babasını bulamadığı gibi evini de bulamadı. Polis küçük kızı bulduğunda ise konuşma bozukluğu olduğu için söylediği tek şey evlerinin yandığı, ablası ve ağabeyinin ise fakir olduklarıydı!

YILLARCA ARADILAR
Küçük kız emniyet güçleri tarafından çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi. Şirin daha sonra hayırsever bir aile tarafından evlatlık olarak alındı. Minik kzın ailesi de fotoğraflarını bastırarak yıllarca kızlarını aradı ama bulamadı. Anne Havva kancalı ise kızının acısından hastalanıp hayatını kaybetti. Küçük kız 17 yaşına geldiğinde ise üvey annesine sürekli istekte bulunarak gerçek anne ve babasını bulmak istediğini söyledi. Bunun üzerine küçük kız ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına konuk olarak anne ve babasını bulmak istediğini söyledi. Şirin Tuan, anne ve babasının Okmeydanı'nda oturduğunu ve evlerinin yandığını söyleyince küçük kızı tanıyan bir komşusu yayına bağlanarak kızın babasını tanıdığını ve irtibat kurabileceğini söyledi. Müge Anlı'nın çalıştığı ekip tarafından küçük kızın ailesine ulaşıldı. Önceki gün sabah programın yapıldığı stüdyoya gelen Şirin'in ağabeyi Okay, babası Ramazan ve ve ablası Arzu Doğanay 10 yıl önce kaybettikleri kız kardeşiyle buluştu.

Deniz DERİN