Diyetisyenin sır ölümü

Ünlü isimlerin diyetisyenliğini yapan Yelda Kahvecioğlu, evinde ölü bulundu. Genç kadının, kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği sanılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2015 Güncelleme 02 Mart 2015, 00:36
Diyetisyenin sır ölümü

İÇİNDEKİLER

Ceyda Düvenci ve Ezgi Mola gibi bir çok ünlü ismin diyetisyenliğini üstlenen Yelda Kahvecioğlu (30), dün akşam saatlerinde Beşiktaş Ulus'taki home-ofis olarak kullandığı evinde cansız bulundu. Bir gazetede, sağlıklı yaşam ve zayıflama üzerine yazılar yazan Kahvecioğlu'dan 2 gündür bir süredir haber alamayan arkadaşları, genç diyetisyenin evine gitti.

ARKADAŞLARI KAPIYI KIRDI
Arkadaşları, aradıkları telefonun sesinin evden gelmesi üzerine hemen kapıyı kırarak içeri girdi. Yatak odasına koşan genç kadının arkadaşları Kahvecioğlu'nun cesediyle karşılaştı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Kahvecioğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Kahvecioğlu'nun ilk muayanesinde 2 gün önce yaşamını yitirdiği vücudunda darp ve cebir izi bulunamadığı belirtildi. İncelemenin ardından Kahvecioğlu'nun cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, Kahvecioğlu'nun bir süredir midesinden rahatsız olduğunu ve aldığı ilaç yüzünden kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde duruyor.

MAGAZİN DÜNYASI ŞOKTA
Acı haber Kahvecioğlu'nun birlikte çalıştığı pek çok ünlü ismi de yasa boğdu. Magazin dünyasının tanınmış isimleri taziyelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.
Demet Akalın: Ünlü diyetisyen evinde 2 gündür ölü beklemiş. Allah'ım hiç mi akrabasi çalışanı yoktu. Ahh be Yelda.

Buse Terim
: Yelda'nın ölümüne inanmak istemiyorum. 30 yaşında gencecik. Ben de onun danışanlarından biriydim. Genç, hayat dolu biriydi. Aklım almıyo.

Armağan Çağlayan: Çok üzüldüm. Her ölüm erken ama, bu gerçekten çok erken. Nur içinde uyu Yelda Kahvecioğlu.