MHP'li Vural'ın o iddiası yalan çıktı

MHP'li Oktay Vural'ın Meclis'te söz alarak Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu'nun yaralı haldeyken polis arabasına alınmadığını ağlayarak anlatmıştı. Ancak Çakıroğlu'nun babası olayın hiç de öyle olmadığını gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 27 Şubat 2015, 14:43
MHP’li Vural’ın o iddiası yalan çıktı

İÇİNDEKİLER

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM Genel kurulunda söz alarak Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu'nun yaralı haldeyken polis arabasına alınmadığını, 45 dakika ambulans beklendiğini dolayısıyla kan kaybından öldüğünü gözyaşlarıyla iddia etmişti. Kanal D televizyonunda katıldığı bir programda bu iddialara yanıt veren Fırat'ın babası Fuat Çakıroğlu şöyle konuştu:

"Bu tamamen organize bir olay. Oğlum 5-6 kişilik bir grupla okula gitmiş. Hazırlıklı planlı projeli olarak bir tarafa çekiyorlar oğlumu. Arbede çıkıyor. Bir kafe gibi bir yer varmış oraya çekiyorlar. Orada elinde bıçaklı bekleyen birisi varmış. Benim oğlumda hiç bir şey yok. Sadece kaçmaya çalışıyorlar. Öldürücü yerlerine, özellikle söylüyorum bunu tecrübeli biriymiş 3 tane öldürücü damarlarına vuruyor bıçağını. İki bıçak varmış elinde. Duyumlarım bu olay böyle gelişmiş. "

Babasının bilmediği ayrıntıları MHP'li Vural'ın nereden bulduğu ise merak konusu...