Netanyahu şişe skandalı!

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun eşiyle ilgili şok bir iddia ortaya çıktı. First Lady'nin devlet parasıyla alınan içecek şişelerinin depozito ücretlerini cebine attığı öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2015 Güncelleme 01 Şubat 2015, 02:19
Netanyahu şişe skandalı!

İÇİNDEKİLER

İsrail, Başbakan Benyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu'nun başrolde olduğu garip bir skandalla çalkalanıyor. Netanyahu ailesinin konutunun güvenliğinden sorumlu bir çalışan, Sara Netanyahu ile ilgili şok eden açıklamalar yaptı. İsrail'i karıştıran açıklamaya göre Bayan Netanyahu, devlet tarafından ödenen ve depozitosu bulunan içeceklerin şişelerini güvenlik görevlilerine veriyor, depozito paralarının ise kendisine verilmesini istiyordu. Bayan Netanyahu'nun talimatı yerine getirildi ve maliyeti 24 bin şekel (14 bin 750 TL) olan tüm şişelerin depozitosu Sara Netanyahu'ya verildi. Eski güvenlik görevlisi, "Sara Netanyahu boş şişeleri bakkala geri götürmemizi ve depozito paralarını iade almamızı emretti. Sonra da bu paraları cebine attı" ifadelerini kullandı. Güvenlik görevlisinin açıklamalarını "iddia" olmaktan çıkarıp adeta satır satır onaylayan cevap ise Netanyahu'nun makamından geldi.

'KOMPLO KURDULAR' DEDİ

Netanyahu'nun özel kaleminden yapılan açıklamada, ailesi tarafından şişe depozito paralarını içeren bir çekin bankaya yatırılarak devlete iade edildiği belirtildi. Ancak Benyamin Netanyahu, Facebook'ta uzunca bir açıklama yaparak, "Bunlar bana ve eşime yönelik yanlış suçlamalar, bizi devirip yerine solu iktidara getirmek istiyorlar" dedi.