Savcı Kara, Erdoğan'a küfür ediyordu

A Haber’de yayınlanan Deşifre’ye konuk olan eski savcı Murat Yiğit çarpıcı açıklamalarda bulunarak, '17 Aralık'tan bir yıl önce Celal Kara'nın, Sayın Erdoğan'a hakaretine tanık oldum' dedi.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 31 Ocak 2015, 13:49
Savcı Kara, Erdoğan’a küfür ediyordu

İÇİNDEKİLER

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre'ye Latif Erdoğan, Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Emekli Savcı Murat Yiğit konuk oldu.
Programda '17 ve 25 Aralık nasıl kurgulandı?' sorusu masaya yatırıldı, paralel örgüt mensubu polislerin Savcı Yiğit'e "Dublörlü Kumpas" yöntemiyle nasıl tuzak kurduğu ortaya çıkarıldı. Eski Savcı Yiğit çarpıcı açıklamalarda bulunarak, '17 Aralık'tan bir yıl önce Celal Kara'nın, Sayın Erdoğan'a hakaretine tanık oldum' dedi.

'CELAL KARA'NIN ERDOĞAN'A HAKARETİNE TANIK OLDUM'
Yiğit, 'Yıllarca terörle mücadele ettik yani bu ülke için çalıştık, bir anda terörist olduk. Ergenekon süreci devam ediyor, daha doğrusu benimle ilgili bu soruşturma süreci. Sürekli adliyeye çağırıyorlar. Benim eşim ve kız kardeşim hariç, yakın, birinci dereceden akrabalarım hariç, ne kadar telefonda konuştuğum bayan varsa, bunları zaten biliyorsunuz en büyük özellikleri bel altı vurmaya çalışmak. Herhalde bunların kendilerinin mi, ağababalarının mı cinsel kompleksleri mi vardır nedir bilemiyorum. Kimsenin de günahını almayayım. Düşmanın da delikanlısını nasip etsin derler ya, delikanlıca çıkın söyleyin 'bizim hedefimiz buydu' diye. Orada zaten hedef Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dı. Sayın Cumhurbaşkanımızdı. Bir yıl öncesinde adliyenin doktoruna gidiyor. Orada tesadüfen Sayın Cumhurbaşkanı televizyona çıktığında küfür ediyor.' dedi.