Savaş büyüyor

Sedat Peker ve terör örgütü DHKP-C arasındaki kavga sosyal medyada büyüdü. Peker, kendisine "Mafya çömezi" diyen örgüte "Siz uluslararası sermayenin taşeronusunuz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2015 Güncelleme 17 Ocak 2015, 00:00
Savaş büyüyor

İÇİNDEKİLER

Sedat Peker ve DHKP-C kavgası tüm hızıyla sürüyor. DHKPC'nin 'mafya çömezi' dediği Sedat Peker'in Gülsuyu'nda uyuşturucu sattığını, arazi rantı için şiddet uyguladığını savundu. Peker de "70'lerde solcular Filistin'de öldü. Siz ise uluslararası sermayenin taşeronu oldunuz" dedi. Sedat Peker, Dolmabahçe'deki saldırı girişimi sonrasında sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir bildiri ile DHKPC'nin Okmeydanı, Gülsuyu ve Gazi Mahallesi'nde yerleştiğini belirterek, "Bu insanlara demokratik davranılarak şımarmaları mı sağlandı?" dedi.

MAFYA ÇÖMEZİ!
DHKP-C, bu açıklama üzerine yayınladığı bildiride Sedat Peker için "Çaylak mafya" ifadesini kullandı. Peker'in adamlarının Gülsuyu'ndaki Mahir Hüseyin Ulaş Parkı'nı yaktığını iddia etti. Bildiride, gecekondu mahallelerinde Peker'in uyuşturucu ticareti yaptığı, arazi rantı için şiddet uyguladığı da ileri sürüldü. Ayrıca, "Çömezlikten ustalığa terfi edeceğinin hayalini kuruyor Sedat Peker. Devrimcilere saldırarak ustalığa terfi edemezsin. DHKP-C'nin, Gülsuyu, Okmeydanı, Gazi Mahallelerindeki etkinliğini kırarsan Kentsel dönüşümden pay mı alacaksın?"

DEVRİMCİLİĞİNİZ BİTTİ
Bu bildirdi sonrası Sedat Peker de sosyal medya hesabından DHKPC'ye yanıt verdi: "Siz Türkiye'ye teknoloji getirecek olan Özdemir Sabancı'yı öldürerek ne olduğunuzu, kime hizmet ettiğinizi gösterdiniz."