Diş hastanesinde yerel basın sergisi

Esenler Esnan Diş Hastanesi, farklı ve ilginç bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Hastanenin bekleme salonunda açılan, Türkiye’nin 81 il ve ilçelerinden gelen yerel gazete örneklerinin bulunduğu 'Yerel Basın' sergisi, hastaneye gelen hastalara inanılmaz anlar yaşatıyor.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2014, 13:37
Diş hastanesinde yerel basın sergisi

İÇİNDEKİLER

Esnan Diş Hastanesi Esenler Şubesi Müdürü Dt. Mustafa Bilal Alkan, neden böyle bir sergi açılmasına karar verildiği şeklindeki soruya; "Hastanemizin bulunduğu bölgede Türkiye'nin hemen hemen tüm illerinden vatandaşlarımız var. Gelen hastalarımıza bir sürpriz yapmak istedik. Doğdukları yerlere belki senede bir gün giden veya hiç gitmeyen hastalarımız geliyor, bizlere yakınıyorlardı. İşte bu özlemlerini kendi memleketlerinin gazetelerini göstererek bir nebze olsun gidermek istedik. Ayrıca yerel medyanın büyük şehirlerde de tanınması ve etkinliğinin artırılması açısından da bir katkı olacağını düşündük. " diye cevap verdi.

Açılışı yapılan sergide, hastaneye gelen hastalar bu ilginç uygulamaya büyük ilgi gösterirken, memleketlerinden bir hatıra olarak da gazetelerin hediye edilmesinden oldukça mutlu olduklarını söylediler.Sergiyi gezenler yaptıkları açıklamalarda, sergiden oldukça mutlu olduklarını dile getirerek, "Stres ile geldiğiniz bir ortamdan mutlu olarak ayrılıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Sergi 5- 8 Aralık tarihleri arasında ziyarete açık olacak.