Göğüs farkıyla şampiyon

Tenisçi Simona Halep, büyük göğüsleri nedeniyle çıktığı maçlarda başarısız oldu. 'Hareketlerimi kısıtlıyor' diyerek meme küçültme ameliyatı geçirdi. Kariyerinde ilk kez şampiyonluğa oynadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2014 Güncelleme 22 Ocak 2014, 00:15
Göğüs farkıyla şampiyon

İÇİNDEKİLER

Romanyalı tenisçi Simona Halep, göğüslerinden çok çekti. Hareketlerini engellediği gerekçesiyle göğüslerini küçülttü. Bu sayede başarıya yelken açtı. Dünya tenis listesinde 232. sırada yer alan 22 yaşındaki sporcu, büyük göğüsleriyle dünyanın dikkatini çekti. Bu özelliği nedeniyle erkek hayranlarının sayısı arttı. Ancak büyük göğüsler, tenis maçlarında büyük zorluklar çıkarttı. Halep, alışılmışın dışındaki meme ölçüleri nedeniyle maç sırasında hızlı tepki veremez oldu. Başarısızlığını ise göğüslerinin hareketlerini yavaşlatmasına bağladı. Sırt ağrıları da çekmeye başlayan Simona Halep, memelerini küçültmeye karar verdi. Hayranları ise bu kararından vazgeçmesi için imza kampanyası başlattı. Ancak girişimler sonuç vermedi. Halep, antrenörlerinin tavsiyesi üzerine meme küçültme ameliyatı oldu. Geçirdiği operasyonla erkek hayranlarını hayal kırıklığını uğratan Halep, yeni haliyle çıktığı karşılaşmalarda hızla başarı grafiğini yükseltti. Sporcu, 2013'te 6 turnuva kazandı. Kariyerinde ilk kez Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale ulaştı.

ONLARI SEVMİYORDUM

Başarısından çok meme ölçüleriyle konuşulan Simona Halep, her şeyin fazlasının zarar olduğunu söyledi. Günlük hayatında da büyük göğüslerinden hep yakındığını belirten Halep, "Sporcu olmasam bile kesinlikle meme küçültme ameliyatı olurdum. Büyük göğüsleri sevmiyorum. Vücut için büyük ağırlık" dedi.