Kayseri'de Nuh Tufanı

Rıza'dan sonra Kayseri'yi Nuh çarptı! Nuh Mehmet G., kızına otelde düğün yaptı! Salona ünlüler adına çelenk yollayıp güven topladı. Sonra da ucuz altın vaadiyle aralarında polislerin de bulunduğu 150 kişiyi 9 milyon lira dolandırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2013 Güncelleme 19 Kasım 2013, 02:06
Kayseri’de Nuh Tufanı

İÇİNDEKİLER

Borçla aldığı otomobilleri ucuza satarak ünlenen işçi Rıza K., Kayseri'yi yaktı. Rıza milyon dolarlarla kaçarken, kül yutmayan Kayseri'yi bu kez Nuh tufanı çarptı! Nuh Mehmet G., kızına 5 yıldızlı otelde düğün yaptı. Düğünde Coşkun Sabah sahne aldı. Lüks düğün salonunun etrafı ise Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören gibi birçok iş adamı ve ünlü isimden gelen çelenklerle donatıldı! Çelenkleri gören davetliler "Vay be" deyip Nuh Mehmet G.'nin etrafını sardı.

'DEVLET ÖZEL YETKİ VERDİ'
Uyanık adam bu sayede birçok kişinin güvenini kazandı. Ardından da devletin kendisine özel yetki verdiğini ve Darphane'den altın alma hakkının bulunduğunu söyledi. "İsteyenlere ucuz altın satabilirim" deyip vurgunun düğmesine bastı. Nuh Mehmet G.'den ucuz altın alanlar, ellerinde avuçlarında ne varsa satıp, parasını ona verdi. Ve Nuh Mehmet, bu yolla tam 150 kişiyi dolandırdı. 9 milyon TL'yi cebe indiren adam, kayıplara karıştı.

HER YERDE ARANIYOR
Nuh Mehmet G.'nin ortadan kaybolmasından sonra gerçekler gün yüzüne çıktı. G.'nin düğünde ünlü işadamlarının adlarının yazılı olduğu çelenkleri kendisinin yaptırdığı anlaşıldı. Çok sayıda davadan yargılanan Nuh hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

5 YILDIZLI OTELDE ŞOV!
Kendisini altın müteahhidi olarak tanıtan Nuh Mehmet G., kızına lüks otelde düğün yaptı. Eşiyle birlikte şık bir şekilde misafirlerini ağırladı. Ardından dans edip pisti ağlattı. Ancak çakma işadamının bu halleri, onlarca kişiyi yaktı!

PİLOT BİLE VAR
Vatandaşın güvenini kazanan Nuh Mehmet G., Kayseri'yi tepeden tırnağa kandırdı! Aralarında pilot, sağlık memuru, polis, bankacı ve öğretmenlerin de bulunduğu 150 kişi, uyanık adama inandı. Ucuz altının peşinde koşan vatandaş, evini, arabasını sattı hatta kredi çekti. Ancak Nuh Mehmet paralarla kayıplara karıştı.

Ali ALTUNDAŞ