Kaçak elektrik

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, evlilik programlarını değerlendirdi. Kadınların karşı cinse yönelik ifadesini eleştirdi. "Hanım, adamın 3 bin lirası varken elektrik alıyor, emekli maaşı olunca elektrik almıyor" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2013 Güncelleme 13 Şubat 2013, 02:51
Kaçak elektrik

İÇİNDEKİLER

İzlenme rekorları kıran evlilik programları, ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun da gündemindeydi. Adana Gençlik Platformu işbirliği ile 'İslam'da Aile ve Gençlik' konulu bir konferans düzenlendi.

TALİPLERE CEVAP
Konferansa konuşmacı olarak ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu katıldı. Hatipoğlu, yoğun katılımın olduğu programda, reyting rekorları kıran evlilik programlarını değerlendirdi. Kadınların kendilerine talip olan erkek adaylar için kullandığı elektrik ifadesini eleştirdi.

AİLENİN DİRLİĞİ DÜZENİ
Hatipoğlu, "Şimdi evlilik programlarını izliyorsunuz değil mi? Kadın soruyor, 'Neyin var' diyor, adam da, 'Bir evim var, bir arabam, ayda da 3 bin lira kazanıyorum' diyor, kadın hemen elektrik alıyor ama adamcağızın bin TL emekli maaşı varsa elektrik alamıyor bir türlü" dedi. Hatipoğlu ayrıca, kadınlara ailenin dirliği ve düzeni açısından büyük görevler düştüğünü söyledi.

YOĞUN KATILIM
Ünlü ilahiyatçı Nihap Hatipoğlu'nun katıldığı konferans, yoğun ilgi gördü. Konferansın düzenlendiği salonda yer kalmadı. Bunun üzerine seyirciler, sahneye alındı.