Piyango duası

Milli Piyango bayileri toplu dua etti. 3 yıldır büyük ikramiye için talih kuşu, İstanbul Nimet Abla yerine, Adana'yı seçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2013 Güncelleme 11 Ocak 2013, 01:49
Piyango duası

İÇİNDEKİLER

Adana Milli Piyango Bayileri, 2007 ve 2010 yılında milli piyango özel çekilişinden önce büyük ikramiye için dua etti. 3 yıldır art arda büyük ikramiye Adana'ya çıktı. Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Adana Şube Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, "2007'de yılında büyük ikramiyenin Adana'ya çıkmasının devam etmesi için dua ettik. 2010'da bilet satan arkadaşlarla toplanıp özel çekilişte büyük ikramiye için yine dua ettik. Duamızın sonucu Adana'ya büyük ikramiye çıktı ve 3 yıldır üst üste devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıl da devam eder" dedi.Karakuş, "Biz inançlı insanlarız. İkramiyenin ilimize çıkmasında kesinlikle duanın etkisi vardır. Büyük ikramiyenin ileriki zamanlarda yine Adana'ya çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.

DUANIN ETSİKİ VAR
Duada sonra art arda 3 yıl büyük ikramiyenin çıkmasının ardından bilet satışlarında da artış olduğunu ifade eden Karakuş, "Bu sayede İstanbul Nimet Abla'ya rakip olduk" dedi.