Emniyet müdürü

Aliağa'da bir fabrikadan 55 bin lira çalan Servet K, gözaltında tutulduğu karakoldan kaçtı. Jandarma sürek avı başlattı. Fabrika müdürü Vahap Bozdoğan ise sevgilisini izleyip soyguncuyu kendisi yakaladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2011 Güncelleme 04 Nisan 2011, 13:03
Emniyet müdürü

İÇİNDEKİLER

İzmir'de fabrika basıp kasadan 55 bin TL çalan soyguncu, gözaltında tutulduğu jandarma karakolundan kaçtı. Ancak olayı gurur meselesi yapan fabrika müdürünün elinden kurtulamadı. Soyguncuyu adım adım takip eden müdür, aynı gün hırsızı yakalayıp adalete teslim etti. Macera filmlerini aratmayan soygun Aliağa'da geçen hafta oldu. Metal fabrikasına gelen kar maskeli ve silahlı dört kişi, kasadaki 55 bin lirayı çaldı. Şans eseri devriye gezen jandarma ekibi soyguna tanık olunca müthiş bir kovalamaca yaşandı. Çalılıklar arasına dalan üç hırsız izini kaybettirirken Servet K. yakalanarak karakola götürüldü. Olaydan haberdar edilen fabrika müdürü Vahap Bozdoğan da karakola gitti. Zanlının sabahleyin adliyeye sevk edileceği bilgisini aldı. Ancak kısa süre sonra soyguncunun kuş gibi uçtuğunu öğrenince şoka uğradı. Jandarma firari zanlıyı ararken Bozdoğan da boş durmadı. Soyguncunun babası ve sevgilisinin Eskişehir'den geldiğini öğrendi. Hatta kaldıkları oteli bulup, pusuya yattı.

FİLM GİBİ TAKİP
Bundan sonrası da çorap söküğü gibi geldi. Genç kadınla babası, soyguncuyu alıp şehir dışına yönelince Bozdoğan harekete geçti. Müthiş takip Bergama'da sonlandı. Servet K, yakalanacağını anlayınca yaya olarak kaçmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Vahap Bozdoğan, soyguncuyu polise teslim etti.


Erdal ÇARBOĞA