Yol ortasında adam yaktılar!

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, cadde ortasında üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Alevler içinde kalan şahıs, sığındığı bir işyerinde vatandaşlar tarafından tamamen yanmaktan kurtarıldı.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ağustos 2010, 16:12
Yol ortasında adam yaktılar!

İÇİNDEKİLER

Olay kentin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Alacak verecek meselesi yüzenden Osman Güloğlu (55) ile Osman Ali Teke (45) cadde ortasında tartışmaya başladılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şahıslar birbirilerini yumruklamaya başladılar.

Osman Ali Teke üzerinde bulundurduğu benzin dolu pet şişeyi çıkarıp, Osman Güloğlu'nun üstüne döküp, çakmağı çaktı. Osman Güloğlu alev alev yapmaya başladı. Alevler içinde yanan Güloğlu kalabalığın içinde koşup, kendini bir iş yerinin içine attı. İşyeri sahibi ve çevredeki vatandaşların müdahalesi ile Güloğlu tamamen yanmaktan kurtarıldı. Akıllara durgunluk veren olay mobese kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından ilk müdahelesi yapılan Güloğlu Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Güloğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayı gerçekleştiren Osman Ali Teke'yi polis her yerde arıyor.