Yeni yıl hediyesi Alper Potuk

"Yerli transferleri bana bırakın" diyen Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor'un genç futbolcusu için harekete geçti. Albayrak yılbaşından sonra 5 milyon Euro isteyen Eskişehir ile masaya oturacak. Cimbom'un hedefi elindeki futbolcuları takasta kullanmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2012 Güncelleme 30 Aralık 2012, 02:19
Yeni yıl hediyesi Alper Potuk

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Futbol Takımı tatilin tadını çıkarırken Sarı- Kırmızılı yönetim transfer için gecesini gündüzüne katıyor. Yönetim yerli ve yabancı transferler için görev paylaşımı yaparken G.Saray'da yerli oyuncuları bitirmek Abdurrahim Albayrak'a düştü. Diğer kulüp yöneticileriyle müthiş bir ilişki içinde olan ve Amrabat'ı bile Kayserispor'dan almayı başaran Albayrak'ın şimdiki rotası Eskişehirspor'dan Alper Potuk.

ALBAYRAK İŞİ BİTİRECEK!
Sezon başında transferi son anda yatan Alper Potuk Süper Lig'deki en çok talibi olan futbolcu konumunda. Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan Alper için şimdilerde Trabzonspor ile Galatasaray kapışıyor. Sarı-Kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak'ın, Eskişehirspor yönetimiyle telefonda görüşme yaptığı ve bir futbolcu bir miktar para teklif ettiği ifade ediliyor. Eskişehirspor yönetimi ise 5 milyon Euro'da ısrarcı olduğu belirtiliyor. Abdurrahim Albayrak'ın yılbaşından sonra Eskişehir'e gidip bu transferin bitirmesi bekleniyor.

GÖNLÜ CİMBOM'DAN YANA
Trabzonspor ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği milli futbolcunun ise de Sarı-Kırmızılı takımda forma giymek istediği ifade ediliyor.

FİYAT ARTTIRMA TAKTİĞİ
Galatasaray cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Eskişehirspor da Alper Potuk'un değerini arttırmak için İspanya kulüplerinin de Alper'e talip olduğunu açıkladı. Ancak milli futbolcunun bonservis bedelini yüksek seviyede tutmaya çalışan Eskişehirspor Kulübü, İspanya'dan hangi takımdan teklif geldiği yönünde ise herhangi bir bilgi vermedi. Yönetim Alper'i satıp maddi anlamda kazanç sağlamak isterken teknik direktör Ersun Yanal'ın bu transferin gerçekleşmesine gönlünün hiç razı olmadığı ifade ediliyor.

İMPARATOR TELEFONLA TRANSFERİ YÖNETİYOR
Ailesiyle Uzak Doğu'da tatilde bulunan Fatih Terim, izinde bile boş durmuyor. İmparator'un sürekli yöneticilerle telefon trafiği içinde olduğu ve yapılacak olan transferler hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu belirtildi.