Real'e hücum

Hamit için ezeli rakipler şimdiden girişimlere başladı. Kanarya ayrıca gözden çıkardığı Emre'nin yerine Nuri'yi düşünüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2012 Güncelleme 08 Mart 2012, 02:25
Real’e hücum

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de müthiş bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe şimdiden yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı... Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek iseyen ezeli rakiplerin hedefinde aynı takım var: Real Madrid!..

HAMİT SÜREKLİ GÜNDEMDE!
La Liga'da şampiyonluğa koşan İspanyol devi, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'i satış listesine koyma kararı aldı. Bu gelişme üzerine hemen herekete geçen Galatasaray ve Fenerbahçe de girişimlere start verdi. Geçtiğimiz sezonlarda da sık sık adı Türk kulüpleriyle anılan Hamit için hem Cimbom hem de Kanarya devreye girmiş durumda.

ASLAN'A SÖZ VERDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Hamit'le görüştüğü ve önümüzdeki sezon için söz aldığı iddia ediliyor. Milli futbolcu sezon başında da Sarı- Kırmızılılar'dan çok ciddi bir teklif almış fakat tercihini Real Madrid'ten yana kullanmıştı.

FENER GÖZÜNÜ KARARTTI
Hamit'in Galatasaray'a yakın olmasına rağmen Fenerbahçe de girişimlerde bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın teklifinin üzerine çıkarak işi bitirmeye çalışacak. Kanarya'nın hedefindeki bir diğer Real Madrid'li ise Nuri Şahin... Sezon sonunda Emre Belözoğlu ile yollarını ayırma planları yapan Fenerbahçe yönetimi, Nuri Şahin'i orta alana monte etmeyi hedefliyor.

CARVALHO İDDİASI!
Sarı-Lacivertililer'in genç yıldızın transferinde kiralama formulünü gündeme getirmesi bekleniyor. Real Madrid'in de genç yıldızın tecrübe kazanması için böyle bir teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor. Öte yandan İspanyol basının bir başka iddiasına göre Real Madrid'in stoperi Ricardo Carvalho da G.Saray'ın radarında. 33 yaşındaki Portekizli yıldızın sözleşmesi 2013'te bitiyor.

İKİSİ BİRDEN 15 MAÇ!
Real Madrid'te Jose Mourinho'nun bir türlü gözüne giremeyen Hamit bu sezon sadece 10 resmi maçta oynadı. Nuri Şahin ise 5 maçta forma giyebildi.

HAMiT ALTINTOP KİMDİR?
8 Aralık 1982'de Gelsenkirchen'de doğdu. 2000'de Wattencheid'da yıldızı parladı. 2003'te Schalke'ye geçip kariyerinde önemli bir adım attı. 2007'de Bayern Münih'in yolunu tuttu. 4 yıllık başarılı kariyerin ardından bu sezon başında Real Madrid'e transfer oldu.

NURi ŞAHiNKİMDİR?
5 Eylül 1988'de Lüdenscheid'de doğdu. 2005'te B.Dortmund B takımında dikkatleri çekti. 2007'deki Feyenoord macerasının dışında 6 yıl boyunca Dortmund formasını giydi. Alman ekibini şampiyonluğa taşıyıp sezon başı R.Madrid'e transfer oldu.