Aslan'ın son gözdesi Nei

G.Saray, defansın sağında görev yapan Nei ile anlaşma sağlarken International oyuncusunu satmaya yanaşmıyor. Aslan, naz yapan International'i ikna etmeye çalışıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2011 Güncelleme 13 Temmuz 2011, 00:00
Aslan’ın son gözdesi Nei

İÇİNDEKİLER

Futbol gündemi şike soruşturmalarıyla sarsılırken Galatasaray, transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürütmeye devam ediyor..

KULÜBÜ NAZ YAPIYOR
Fatih Terim'in "Defansın sağına bir oyuncu ihtiyacım var" açıklamalarının ardından harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, aradığı sağ bekini Brezilya'da buldu.. Galatasaray'ın, International'in başarılı defans oyuncusu Nei ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.. Sarı-Kırmızılı yönetim, menajer ve futbolcuyla anlaşma sağladıktan sonra Brezilya kulübü International ile masaya oturdu.. Ancak Internatinoal, Nei'yi satmaya bir türlü yanaşmadı.. Sarı-Kırmızılı yönetim, International'i ikna etmenin yollarını arıyor.. Sarı-Kırmızılı ekip diğer taraftan da yerli oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Selçuk ve Ceyhun ile kadrosun güçlendiren Cimbom'da Fatih Terim, özellikle Volkan Şen'i çok istediği ifade ediliyor..

AYBAYRAK DEVREDE!
Abdurrahim Albayrak'ın da Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yla sürekli temas halinde olduğu ve Volkan Şen için Yazıcı'yı ikna etmeye çalıştığı ifade edeliyor.