Cesur yürek Ujfalusi

Ujfalusi 2+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray'ın 2 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'den transfer ettiği Çek futbolcu yıllık 2.2 milyon Euro alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2011 Güncelleme 21 Haziran 2011, 00:00
Cesur yürek Ujfalusi

İÇİNDEKİLER

Ve Galatasaray, Atletico Madrid'ten bonservisleri konusunda anlaştığı Ujfalusi, Reyes ve Forlan 3'lüsünden ilkine resmen kavuştu.. Atletico Madrid'in Çek defans oyuncusu Ujfalusi ile Sarı-
Kırmızılı takımla 2+1 sözleşme imzaladı..

BABASI DA FUTBOLCU!
Önceki gün İstanbul'a gelen ve dün de önce sağlık kontrolllerinden geçen Çek futbolcu, kendisini 2 yıllığına Sarı-Kırmızılı yapan sözleşmeye imzayı attı. Galatasaray'ın Atletico Madrid kulübüne bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro ödeyeceği açıklandı.. 2 yıllık anlaşma sağlanan Çek futbolcunun ise yıllık 2 milyon 200 bin Euro garanti para ve maç başına 15 bin Euro alacağı ifade edildi.

BUZ HOKEYİ BİLE OYNAMIŞ
Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Ujfalusi'nin hayat hikayesi de çok ilginç. 18 yaşına kadar hem futbol hem de buz hokeyini profesyonel olarak oynamış..
Aynı zamanda ünlü Çek savunmacı Josef'in de oğlu olan Ujfalusi'nin, buz hokeyi kariyeri ciddi bir sakatlık geçirdikten sonra son bulmuş..

İYİ Kİ GELDİM
İmzadan sonra açıklamalarda bulunan Ujfalusi, "Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Başarılı olmaya geldim. Umarım gelecek yıl hedeflerimize ulaşırız" dedi.

MESSI'YE ÇOK ÜZÜLMÜŞ!
2010 yılında A.Madrid- Barcelona maçında Messi'nin bileğine basan ve Arjantinli yıldızın bileğini ters döndüren Ujfalusi uzun süre gündemden düşmemişti. Ancak Ujfalusi maçtan sonra özür dileme isteğini reddeden Messi'den 'SMS' ile özür dilemişti.

ÇIPLAK POZ VERDİ

Galatasaray'ın son transferi Ujfalusi saha içinde yaptıklarından öte özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen bir isim. İşte Çek yıldızın daha önce eski karısı Katherina ile çıplak çektirdiği bir fotoğraf..