"Fenerbahçe ile anlaştım"

F.Bahçe'nin gündeminde olan yıldız futbolcu ile pürüzler giderildi, gelecek sezon için söz kesildi.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 27 Mayıs 2012, 09:56
Fenerbahçe ile anlaştım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, geçen sezon öncesi de ilgilendiği Mehmet Topal ile el sıkıştı... Kulübü Valencia'nın satış listesine koyduğu tecrübeli oyuncu ile tüm şartlarda mutabakata varıldığı, imzaların da önümüzdeki günlerde atılacağı belirtildi. Milli Takımımız ile birlikte Avusturya'da bulunan Mehmet de transferini doğruladı.

TÜRKİYE'Yİ ÇOK ÖZLÜYORUM

Milli Takım'daki arkadaşlarına gelecek yıl Fenerbahçe forması giyeceğini söylediği belirtilen yıldız oyuncunun, "İspanya güzel ülke ama Türkiye'yi özlüyorum. Kariyerime ülkemde devam etmek istiyorum. F.Bahçe'nin sunduğu teklif de çok cazip" dediği öğrenildi.

VALENCİA 'HAYIR' DEMEYECEK

Fenerbahçe'nin, İspanya'da yılda 1.2 milyon euro kazanan milli futbolcuya senelik 2 milyon euro önerdiği, bonservisi için de 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Daha önce Mehmet'in bonservisine 8 milyon euro isteyen Valencia'nın da 5 milyon euro'ya 'hayır' demeyeceği belirtildi.

TİNO COSTA'NIN DA ALINMASINI TAVSİYE ETTİ

Gelecek sezon F.Bahçe'nin başarısı için ter dökecek Mehmet Topal, sarı-lacivertlilerin gündemindeki takım arkadaşı Tino Costa'yı övdü. Arjantinli yıldız için "Çok yetenekli" ifadesini kullanan milli oyuncu, "Alınırsa mutlaka faydalı olur" diye konuştu.

27 MAÇTA 5 GOL ATTI

Valencia tarafından satış listesine konulan Tino Costa, geçen sezon İspanya Ligi'nde 27 karşılaşmada forma giydi. 5 kez rakip ağları sarsmayı başaran tangocu, 3 de asist yaptı.

YEDEKLER FRANSA'DA

Tino Costa için görüşmelerini sürdüren F.Bahçe, tangocuda pürüz çıkarsa rotayı Fransa'ya çevirecek. Kanarya'nın listesinde Fofana (Lyon), De Perville (İstres), Kebano (PSG), Mulumba (Lorient) ve Makengo (Monaco) gibi yıldız adayları bulunuyor.