20 yaş gururu

DenizBank, 20’nci yaşını kutladı. Bankayı 5 yıl önce bünyesine katan Sberbank’ın Yönetim Kurulu Başkanı Gref, ‘İyi ki bu satın almayı yapmışız’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2017 Güncelleme 23 Eylül 2017, 00:00
20 yaş gururu

İÇİNDEKİLER

Denizbank, 20'nci kuruluş yıldönümünü İstanbul'da özel bir davetle kutladı. Zorlu Center'da düzenlenen etkinliğe; Sberbank Yönetim Kurulu Başkanı Herman Gref, bankanın önceki hissedarları olan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski Dexia CEO'ları Axel Miller'in yanı sıra iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikte, DenizBank'ın 20 yıllık başarı öyküsü ve gelecek yıllara ilişkin vizyonu paylaşıldı. Etkinlikte konuşan Sberbank Başkanı Gref, "5 yıllık süreçte çıtayı yukarıya taşıdık. Yakaladığımız göz kamaştırıcı başarılar, yerini çok daha iyilerine bırakacak" dedi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş de "Biz bu birleşmeyi aynı zamanda bir milli vazife olarak da görüyoruz" diye konuştu.



Gecede Hakan Ateş; DenizBank'ın 20 yıl boyunca sahibi olan kişilere plaket verdi. Ahmet Nazif Zorlu, Alex Miller ve Maxim Poletaev; Ateş ile poz verdi.