Hızlı YATırım

Porsche, GTT 115 isimli yatıyla su üstünde de iddialı olduğunu gösterdi. 35 metre uzunluğu ile 21 deniz mili hıza çıkabilen yat, 13.9 milyon eurodan açık artırmaya çıkacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 02:05
Hızlı YATırım

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en önemli lüks otomobil üreticilerinden Porsche; telefon, kayak ve bisikletten sonra bu kez de tekne ve yat sektörüne girdi. Porsche Tasarım Stüdyosu'nun imzasını taşıyan yat, 27 Eylül'de Monaco Boat Show'da görücüye çıkacak. Lüks yat üreticisi Dynamiq tarafından üretilen Porsche GTT 115 adındaki yattan, sadece 7 adet yapılacak. 35 metre uzunluğa sahip olacak yat, fuarda açık artırmaya çıkarılacak. Yatın başlangıç fiyatının 13 milyon 950 bin euro olması bekleniyor. Saatte 21 deniz mili (39 kilometre) hıza çıkabilen yat, 3 bin 400 mil gidebiliyor. Dış tasarımı ve iç mekanında tamamen Studio F.A. Porsche imzasını taşıyan GTT 115, alüminyumdan üretiliyor. Dynamiq'in Viareggio'daki tesislerinde yapımı devam eden süperyat, dikey pruvası ve üst güvertede konumlandırılmış SPA havuzuyla dikkat çekiyor. Çift 1600'er beygirlik MAN dizel makinelerle güçlendirilecek olan yat, Fortjes pod itiş sistemleriyle donatılacak.




Hibrit teknoloji kullanılan yattaki iç dekorasyon, son derece modern ve lüks tasarım detaylarına sahip. Yat, geniş ve aydınlık bir ana salona sahip. İç mekanda, en yeni nesil Porsche 911 R versiyon spor otomobilde kullanılan özel işlemeli güverte kumaşları yer alıyor.



3 veya 4 kamaralı iç düzen seçenekleriyle hazırlanan GTT 115, güvertedeki SPA havuzuyla dikkat çekiyor.