Tatilde yollar açık

Bayram tatilinde yollar açık olacak. Tatil boyunca 81 ildeki yolların tamamında mecburi çalışmalar dışındaki tüm bakım, onarım ve yol yapım çaılşmaları duracak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2017 Güncelleme 22 Ağustos 2017, 00:00
Tatilde yollar açık

İÇİNDEKİLER

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, bayram tatili öncesi vatandaşlara bazı müjdeler vermek istediklerini kaydederek, 30 Ağustos'ta bitmesi planlanan ancak daha sonra 25 Ağustos'a çektikleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü onarım çalışmalarının bittiğini söyledi.

KÖPRÜ TAMAM
Köprünün aşağı yukarı yüzde 40'ının yenilendiğini vurgulayan Arslan, "Köprü bugünden itibaren 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olmak üzere yenilenmiş haliyle insanlarımıza, yolcularımıza, sürücülerimize hizmet verecek" dedi. İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Mahmutbey gişeleri ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halihazırda serbest geçiş sistemi olduğunu belirten Arslan, "Çamlıca gişelerinde bu yönde bir çalışmamız vardı. 25 Ağustos'ta çalışmalar tamamlanacak ve burada da serbest geçiş başlayacak" diye konuştu. Arslan, 10 günlük bayram tatili boyunca 81 ildeki yolların tamamında mecburi çalışmalar dışındaki tüm bakım, onarım ve yol yapım çalışmalarının hepsini durduracaklarını ifade etti. Bayram süresince köprü ve otoyollarda 30 Ağustos'tan başlamak üzere 5 Eylül'e kadar ücret alınmayacak