Büyük buluşma

İstanbul Autoshow 2017, otomobil tutkunlarına geleceğin teknolojileriyle buluşma fırsatı veriyor. Fuarın bu yılki teması ‘Geleceğe Yakından Bakın’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2017 Güncelleme 21 Nisan 2017, 02:18
Büyük buluşma

İÇİNDEKİLER

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2017 başladı. Autoshow, 'Geleceğe Yakından Bakın' sloganıyla, dünkü 'Basın ve VIP Günü'nden sonra bugün de kapılarını otomobil tutkunlarına açtı. Fuara, Türkiye'de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşları katılıyor. Fuar hafta içi 12.00-21.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Autoshow'da otomobil firmalarının yanı sıra teknolojiye yatırım yapmış, bu alanda faaliyet gösteren şirketlerin de önemli gösterileri olacak. 'Entegre İletişim Çözümleri', 'Otonom Sürüş', 'Çevreci' ve 'Akıllı Araçlar' gibi konularda yenilikler sergilenecek. Ziyaretçiler bu konuları deneyimleme fırsatını da yakalayacak.

19 MARKA KATILIYOR
İstanbul Autoshow 2017'ye 19 marka katılıyor. Bu markalar şöyle: "Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, DFSK, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Mercedes- Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Smart, SsangYong, Toyota, Peugeot."

DİKKAT ÇEKEN MODELLER
Fuarda, otomobiller ve mobil cihazlar arasında akıllı çözümler sunan teknolojilerin büyük bir ilgiyle takip edilmesi bekleniyor. Hayatımızın artık bir parçası olan akıllı telefonlar, tabletler ve mobil internet kullanımının, otomobiller ile entegrasyonundaki son gelişmeler Autoshow'da görülebilecek. Autoshow'da birçok marka yeni ürünlerini ilk kez sergileyecek. Dikkat çeken yeni modeller şöyle: "Aston Martin Vulcan, Toyota Yaris, Opel Insignia, Ford Fiesta, Ford GT Race, Hyundai i30 ve Ioniq, Ssang- Yong XAVL konsept, Vision Mercedes-Maybach 6 konsept, Peugeot 5008, Alfa Romeo Stelvio."