Ev alana tarihi fırsat

Emlak Konut GYO, 15 bin konutta kampanya başlattı. Faiz yüzde 0.70 veya enflasyona endeksli olacak. Ev alacaklara yüzde 20 peşinat imkanı da sunulacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2016 Güncelleme 29 Temmuz 2016, 01:31
Ev alana tarihi fırsat

İÇİNDEKİLER

Emlak Konut GYO, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak tarihi bir kampanyaya imza attı. Emlak Konut, yüklenici firmaların toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olacağı 'TÜFE'li Satış Kampanyası' başlattı. 1 Ağustos-31 Ağustos arasında geçerli olacak kampanya çerçevesinde; yüzde 20 peşinat, yüzde 10 ara ödeme, TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olunabilecek TÜFE'li satışlarda 30 Haziran 2017'ye kadar TÜFE güncellemesi yapılmayacak. 6 aylık TÜFE oranı yüzde 5 ile sınırlandırılacak.

'EN İYİSİNE LAYIKSINIZ'
Kampanyanın sektöre de büyük ivme kazandıracağını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Tarihte bir ilk olarak aylık yüzde 0.70, yıllık yüzde 8.4 faiz oranı uygulanacak" dedi. Kampanyayı hayata geçirme kararı alma nedenleri ile ilgili olarak da Kurum, "Darbe girişiminin ardından canını ortaya koyarak görülmemiş bir direniş gösteren Türk Milleti, her şeyin en iyisini hak ediyor. Milletimiz için yapılması gereken her ne varsa biz bunu yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

KAMPANYALI PROJELER
Kampanyaya dahil olan projelerden bazıları şöyle: "Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Bulvar İstanbul, Esenler Emlak Konutları, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Metropol İstanbul, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2."