Özel promosyon

Emekliye promosyon için pazarlık sürerken; bankalar kampanyaları ile 300 liraya varan para-puan, ücretsiz işlemler, özel faiz oranları gibi imkanlar sunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016 Güncelleme 02 Temmuz 2016, 01:17
Özel promosyon

İÇİNDEKİLER



11
milyona yakın emeklinin banka promosyonu için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Çalışma Bakanlığı, bankalarla sıkı pazarlıklarına devam ediyor. Bankalar bir yandan da emeklilerin maaşlarını kendi şubelerine taşıması için kampanyalar yapıyor.


DENİZBANK: Maaşını 3 yıl kendi şubelerinden alanlara 300 lira veriyor. Emekliler; şubelerde sıra beklemiyor, DenizBank ve PTT ATM'lerinden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabiliyor, kredilerde indirimli faiz oranlarından yararlanıyor, birikimlerine özel mevduat faiz oranı uygulanıyor.


FİNANSBANK: CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, maaşlarını bankadan almaya devam ettikleri sürece, Finansbank POS'larından yapacakları tek seferde 50 lira ve üzeri market alışverişlerinde, aylık 15 liraya kadar yüzde 5 indirim kazanıyor.


İŞ BANKASI: Maaşını ilk kez aktaran ve bankadan kredi kartı bulunanların, ilk maaş ödemesini takip eden ay kredi kartına 50 lira değerinde puan yüklüyor. Emekli maaşını İş Bankası'ndan alanlar; kredi kartı ve ek kart için yıllık ücret ödemiyor, vadeli mevduat hesabı için özel faiz oranlarından yararlanıyor, maaş hesabına hesap işletim ücreti vermiyor. Ücretsiz havale ve EFT imkanları elde ediyor. Emekli Kredisi imkanı da var.



VAKIFBANK: Emekli maaşını taşıyanlara özel cazip kredi fırsatları sunuyor. Emekliler; kredi kartı ve yakını için çıkaracağı ek kart için aidat ödemiyor, hesabı için hesap işletim ücreti vermiyor, birikimleri için özel mevduat faiz oranlarından yararlanıyor, HGS etiketini ücretsiz olarak alabiliyor. Yine emekliler, maaşını Türkiye'deki istediği VakıfBank şubesinden herhangi bir ücret kesintisi olmadan çekebiliyor.


AKBANK: Maaşını taşıyanlara 300 lira değerinde chippara imkanı sunuyor. İlk chip-para; maaşın Akbank'a yatmaya başlayacağı ayı izleyen ay yükleniyor. Chip paralar; 6 ayda bir 50 lira olmak üzere 6 seferde toplam 300 lira chip-para olarak müşterinin Neo kartına yükleniyor. Maaşını Akbank'tan almaya başlayanlardan hesap işletim ve havale ücreti alınmıyor.


ZİRAAT BANKASI:Emekliler, özel ATM günlük para çekme limiti ile, aynı günde tüm maaşını ATM'den çekebiliyor. Emekli maaş hesapları için hesap işletim ücreti almıyor. Kredilerde özel kredi faiz oranı ve komisyonları ile emeklilere kolaylık sağlıyor. Emekliler; kredi taksitlerini, maaş dönemine/sıklığına göre ödeyebiliyor.