Komşu'nun Rus-Türk planı

Yunanistan bu yaz için Türkiye ile ilgili iki plan yaptı . İlkinde bize gelmeyen Rus turistler çekilecek. Bunun için hızlı vize devreye girdi. İkinci aşamada da vizenin kalkmasıyla Türkler'e ucuz tatil imkanı sunulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2016 Güncelleme 21 Mart 2016, 01:39
Komşu’nun Rus-Türk planı

İÇİNDEKİLER

Yunanistan krizden çıkabilmek için umudunu yine Türkiye'ye bağladı. Bu yaz ülkelerine turist çekmek isteyen Yunanlılar bize gelmekten vazgeçen Ruslar ile vizenin kalkmasıyla ucuz tatil arayan Türkleri hedefledi. Yunanistan Ruslara 1 günde 3 yıllık vize çıkartmaya başladı.

1 GÜNDE VİZE ÇIKIYOR
Rus Turizm Ajansı Başkanı Oleg Safonov, Yunanistan'ın Ruslara 1 - 2 günde vize çıkarabilmek için özel düzenlemeler yaptığını, Bulgaristan'ın ise vize fiyatlarını ucuzlatma teklifinde bulunduğunu söyledi. Yunanlılar Ruslar kadar Türk turistlere de güveniyor. Haziran ayında Avrupa'ya vizelerin kalkmasıyla Türkler daha çok yurt dışına çıkacak. Eğer yerli tesisler fiyatlarını düşürmezlerse en kolay gidilecek yerlerin başında Yunanistan geliyor. Fiyatları ucuzlatan Yunanlı turizmciler bu yaz 5 milyon Türk bekliyor.