Süper kahraman

THY'nin, Batman ve Süperman'li iki yeni reklamı Super Bowl'da gösterildi. Milyonlarca ABD'linin izlediği reklam, Türkiye'nin yanı sıra ABD sosyal medyasını da salladı. Filmde, THY'nin dünyanın en fazla noktasına uçan havayolu olduğuna vurgu yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 01:39
Süper kahraman

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları (THY), Kobe ve Messi ile başladığı uluslararası şöhretlere dev bütçeler yatırma stratejisinde yine büyük oynadı. Milli havayolunun, resmi sponsorlarından olduğu Batman v Superman filmiyle bağlantılı iki yeni reklam filmi, Amerikan Ulusal Futbol Ligi final müsabakası Super Bowl'da gösterildi.



LİSTE BAŞI OLDU
THY'nin reklamı, dünyanın en pahalı reklam prodüksiyonlarının beğenilmek için yarıştığı ABD Twitter listesine de, üst sıralardan girmeyi başardı. Batman'i canlandıran Ben Affleck ve Superman'in azılı düşmanı Lex Luthor'ı canlandıran Jesse Eisenberg'in yer aldığı reklam filmleri büyük ilgi gördü. THY, yeni reklamları ile küresel marka değerine dev bir tuğla daha koydu. Reklamlarda THY'nin Batman ve Superman dünyasının kurgusal şehirleri Metropolis ve Gotham'a yolculuklarının başladığı söyleniyor.


Filmde, başrol oyuncuları Ben Affleck ve Jase Eisenberg THY uçağının içinde büyük bir düğümü çözüyor.

İLGİNÇ SLOGANLAR
'Batman'in şehri Gotham'a uçmaya hazır mısınız?', 'Superman'in şehri Metropolis'e uçmaya hazır mısınız? Türk Hava Yolları yeni uçuş noktasını gururla sunar.' mesajlarının paylaşıldığı reklamlarda, THY'nin dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi olduğuna vurgu yapılıyor. 350 milyon dolarlık bütçesiyle yılın en çok beklenen Hollywood yapımlardan olan Batman v Superman filminde de, THY'nin uçakları içten ve dıştan görünecek. Film, 25 Mart'ta vizyona girecek.



110 MİLYON ABD'Lİ İZLEDİ
THY reklamları ilk olarak, ABD'nin reklam verenler için en pahalı spor etkinliği olarak nam salan Amerikan Ulusal Futbol Ligi final müsabakası Super Bowl'da gösterildi. Super Bowl final karşılaşmasını her yıl 110 milyondan fazla ABD'linin izlediği biliniyor. THY'nin reklam filmi büyük ilgi gördü.

MARKAMIZI GÜÇLENDİRECEK
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, son dönemin en önemli filmlerinden birine sponsor olmaktan heyecan duyduklarını söyleyerek, filmin THY markasına olumlu katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Batman v Superman filminin düğümünün THY uçağının Business Class bölümünde çözüleceğini kaydeden Aycı, "Bu anlamıyla da THY uçağı filmde önemli bir yer teşkil edecek" diye konuştu.