Bilet fiyatına 10 gün tatil

THY ile işbirliğine giden RCI; ABD'ye gidiş-dönüş fiyatına, 10 gün Karayipler ve Bahamalar turu yaptıracak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2015 Güncelleme 28 Temmuz 2015, 01:37
Bilet fiyatına 10 gün tatil

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en büyük gemi şirketlerinden biri olan Royal Caribbean International (RCI) ile Türk Hava Yolları (THY) bir işbirliğine imza attı. THY'nin Ekim'de Miami'ye direkt sefer başlatacak olması sebebiyle RCI da Karayipler ve Bahamalar'a özel program hazırladı.
Karayipler, Bahamalar, Miami ve Orlondo destinasyonlarında 5 farklı paket program oluşturan şirket, yolcularını THY ile Miami'ye uçuracak. RCI Türkiye Genel Müdürü Bülent Tatlav, Miami ve Bahamalar turuyla 2016 sonuna kadar 7 bin kişiye tatil yaptırmayı planladıklarını söyledi. Tatlav, "10 günlük tur, uçak biletleri de dahil ortalama bin 500 eurodan başlayan fiyatlarla sunulacak. Amerika'ya gidiş-dönüş bileti alabildiğiniz bu fiyatlarla 10 günlük özel bir program hazırladık" dedi. RCI Türkiye Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz da, Karayipler ve Bahamalar programlarının fiyatına İstanbul-Miami uçak bileti ve Karayipler-Bahamalar- Orlando turlarının da dahil olacağını ifade etti.

MİAMİ UÇUŞUNA BÜYÜK İLGİ
THY Basın Müşaviri Ali Genç, 25 Ekim'de başlayacak olan Miami uçuşlarının Amerika'ya açılan 8'inci hat olduğunu kaydetti. Amerika uçuşlarında yüzde 85 doluluk oranlarını yakaladıklarını belirten Genç, "2014'te Amerika'ya 1 milyon 345 bin kişi taşıdık. Bu yıl Amerika uçuşlarında yüzde 10-15'lik artış yakalayacağımızı öngörüyoruz" diye konuştu. Miami biletlerini Mayıs'ta satışa çıkardıklarını dile getiren Genç, "Beklediğimizin ötesinde bir ilgi ile karşılaştık" dedi.