Çiğköftem'den hukuk mücadelesi!

Türkiye'de ve Avrupa'nın 8 ülkesinde açtığı şubeler ile dünya markası olan 'Çiğköftem' kalite ve lezzetinden ödün vermemek amacıyla taklit ürün satan işletmelere karşı hukuk mücadelesi başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 22:56
Çiğköftem’den hukuk mücadelesi!

İÇİNDEKİLER

300 e yakın şubesi ile Türkiye, Almanya, Hollanda, İsviçre, Belçika, Avusturya, Fransa ve İngiltere'de günlük, doğal, taze ve katkısız çiğköfte üreten tek firma olan 'Çiğköftem' yöneticileri, müşterilerinden gelen haklı şikayetler üzerine taklit ürün satan Eskişehir ve Erzincan bayilerine karşı ayrı ayrı 1'er milyon liralık toplamda her iki şube için 2 milyon liralık tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

'Çiğköftem', EM Gıda LTD.ŞTİ. avukatları, Eskişehir'de ve Erzincan da bayilik sözleşmeleri olmadığı halde Çiğköftem markasına ait tabela ve tüm görsellerle kaçak faaliyet gösteren her iki işletme sahiplerine ayrı ayrı 1'er milyon toplamda her iki şube için 2 milyon liralık tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

'Çiğköftem', üreticisi EM Gıda firması yaptığı basın açıklamasında, "1993 yılında kurulan, sektörün lider kuruluşu olan Çiğköftem, Türkiye'yi dünyaya duyuran en büyük ve kurumsal fastfood zincirlerinden biridir.

Türk halkına günlük, doğal, taze, doğal çiğköfte sunmak amacıyla tesis ettiğimiz üretici bayi modelini haksız kazanca çeviren ve taklit ürün satan Eskişehir ve Erzincan şubelerine karşı hukuk mücadelesi başlattık.