Emekli ikramiyesi uluslararası zincir oldu

Biri Boğaziçi, diğeri Kocaeli Üniversitesi mezunu iki kardeş, babalarının emekli parasıyla araç bakım zinciri kurdu. Şirket yurt dışına da açılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2011 Güncelleme 17 Nisan 2011, 00:00
Emekli ikramiyesi uluslararası zincir oldu

İÇİNDEKİLER

Babalarının emeklilik parasıyla başladıkları oto bakım işini büyüten ve bir başarı öyküsüne imza atan Mumcu kardeşler, Türkiye'de 25 noktada hizmet verirken, yurt dışında da bayilik vermeye başladı. Erkan ve Mustafa Mumcu adlı kardeşlerin kurduğu Car Wax için yurt dışından talep yağıyor.

HEDEF 50 NOKTA
Çalışmalarını anlatan Mustafa Mumcu, "Şu anda Kazakistan'dayız. Yakında Azerbaycan, Gürcistan ve Rusya, Moskova'da da olacağız" dedi. Dubai'de açılacak alışveriş merkezlerinden de teklif aldıklarını ifade eden Mumcu, yıl sonuna kadar AVM'ler ağırlıklı olmak üzere 50 noktaya çıkacaklarını belirtti. "Her ilde en az bir mağazamız olacak" diyen Mumcu, 5 yılda hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti.

DOKTORLAR DA BAYİLİK İSTİYOR
Bayilik sistemi ile büyüdüklerini belirten Erkan Mumcu, talebin en çok doktor, avukat ve ev hanımlarından geldiğini söyledi. Mumcu, "1 yılda yatırdıkları parayı geri alıyorlar. Lokasyonları iyi ise bu 6 aya inebiliyor" dedi. Mumcu, geliştirdikleri yeni kartlı sistemle hizmeti her noktada vereceklerini de ifade etti. Erkan Mumcu, araçların teslim alındığı andan itibaren sigortalı olduğunu belirtti.

BURÇİN GÖKTAN