Eşe bak!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, kendisinden 25 yaş büyük olan eşine övgüler dizdi: O benim bir parçam. Görüşlerine önem veriyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 01:03
Eşe bak!

İÇİNDEKİLER

Aşkın ülkesi Fransa, yeni cumhurbaşkanı ile aşka geldi. Son seçimlerde cumhurbaşkanı seçilen Emmanuel Macron, evliliği ile herkesi şok etti. Çünkü 39 yaşındaki Macron, 10 sene önce kendisinden 25 yaş büyük olan öğretmeni Brigitte ile dünya evine girmişti. Hal böyle olunca Macron yeni göreviyle değil evliliği ile zirveye yerleşti. Birçok kişi bu ilişkiyi desteklemezken bazıları çok yakıştıklarını dile getirdi. Bu söylemler tam gaz devam ederken Macron, dün katıldığı bir televizyon programında aşk hayatına yönelik sorulara yanıt verdi. Macron, CNN İnternational'ın ünlü programcısı Christiane Amanpour'un karşısına geçti. Amanpour'un "Tüm dünya sizin evliliğinizi kafaya taktı. Bize birlikteliğinizi anlatır mısınız?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"İLK GÖRDÜĞÜMDE ÇARPILDIM"
"Brigitte'yı ilk gördüğümde çarpıldım ve aşık oldum. On senedir eşimle birlikteyim. Benim bir parçam oldu. Evde her gün size gerçeği söyleyen birine sahip olmak benim kişisel dengem için çok önemli. Karımın derin görüşlerine önem veriyorum. O beni makamım ve görevim için değil, ben olduğum için seviyor. Bu da benim için çok önemli." First Lady ise Ağustos ayında verdiği röportajda şunları söylemişti: "Eğer onunla evlenmeseydim hayatımın fırsatını kaçırmış olacaktım."