Barron’a izin yok

Prens George’un okulu tüm dünyada gündem oldu. Gözler Trump’ların küçük oğlu Barron’a çevrildi. Anne Melania’nın yıllığı 150 bin TL olan okulla 5 milyon dolarlık gizlilik anlaşması yaptığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2017 Güncelleme 11 Eylül 2017, 01:15
Barron’a izin yok

İÇİNDEKİLER

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en küçük bireylerinden olan Prens George, geçen hafta okula başladı. Dünya basını okulun yıllık ücretinden verilecek bale derslerine, 4 yaşındaki George'nin okul kıyafetinden, okul müdiresi Helen Haslem'in giyimine kadar tüm malzemeleri kullandı.

HİÇBİR BİLGİ VERİLMİYOR
Dönemlik 15 bin TL ücretle okuyan Prens William ve Düşes Kate Middleton'un çocuğu kadar ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük oğlu Barron'un okulu da merak konusu oldu. Ancak 11 yaşındaki çocuğu senelik 150 bin dolar ücretli St. Andrew's Episcopal isimli özel okula gittiği dışında hiçbir bilgiye ulaşılamadı. Bunun sebebinin ise anne Melania Trump olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Melania Trump, oğlu Barron'u gazetecilerden koruyabilmek için okulla özel anlaşma yaptı. Yapılan bu anlaşmaya göre okulla gizlilik sözleşmesi yapıldı. Gizliliğin ihlal edilmesi durumunda ise okulun 5 milyon dolar ödeyeceği öğrenildi.