Merkel'e dometesli protesto

Merkel’in, Heidelberg’deki seçim mitingi sırasında kimliği belirsiz kişiler tarafından domatesli saldırıya uğradığı belirtildi.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2017, 02:36
Merkel’e dometesli protesto

İÇİNDEKİLER

Seçimler öncesi işler istediği gibi gitmeyen Alman hükümeti her seferinde Türkiye'ye saldırarak rant elde etme planları yapıyor. Ancak Alman halkı, Merkel yönetiminin bu tutumunu pek takmıyor.

Alman hükümetininin her türlü gerçek dışı uyarılarına rağmen Türkiye'ye gelen turistlerin büyük çoğunluğunu yine Alman vatandaşları oluştururken Almanya'nın dev firmaları Türkiye'deki yatırımlarını arttırarak devam ettiriyor.


DOMATESLİ SALDIRIYA UĞRADI
Merkel, seçimler öncesi yaptığı çoğu konuşmasında protesto ediliyor. Kimi zaman konuşmalarını gerçekleştiremeyen Merkel, kimi zaman da kısa bir konuşma yaparak programını tamamlıyor.

Angela Merkel, Heidelberg'deki seçim mitingi sırasında yine protesto edildi. Kalabalıktan Merkel'in konuşma yaptığı esnada kalabalığın içinden domates fırlatıldı. Domateslerden biri başbakanın sağ bacağına isabet ederken diğeri miting sunucusuna isabet etti. Saldırı sonucu, sahnedekilerin elbiseleri kirlendi.

Angela Merkel kendisine domates fırlatılmasından dolayı istifini bozmadı ve sakin bir şekilde diğer milletvekilleriyle sahnede kalmayı sürdürdü.

Polis, domateslerin ayrı yönlerden farklı kişilerce atıldığını ve fırlatanları tespit etme işleminin sürdüğünü açıkladı.